Білий плінтус в інтер’єрі

Поділитися

Сучасний інтер’єр – це безліч продуманих деталей, завдяки яким житлові приміщення перетворюються на затишні функціональні будинки, а комерційні – на привабливі бажані місця. І щоб досягти ідеального результату, думати про кожен аксесуар потрібно заздалегідь. Наприклад, про вид, тип і колір плінтусів. Як виробник алюмінієвого плінтуса, ми, звичайно, рекомендуємо вибирати саме його. Накладний, світлодіодний або прихований плінтус – ми гарантуємо, що будь-який із запропонованих типів гідно доповнить найвибагливіший дизайн-проєкт.

Поговоримо про більш загальну характеристику – колір плінтуса. Оскільки ми займаємося не тільки виробництвом, а й фарбуванням плінтусів, наведемо власну статистику – білий колір ось уже кілька років посідає провідну позицію. З усіх кольорів його частка становить близько 40%, а фарбуємо алюмінієвий профіль за таблицями RAL та NCS ми в 2000 кольорів!

Змінюються дизайнерські віяння, одні стилі поступаються дорогою іншим, щороку в тренді нові кольори та текстури, і лише білий колір залишається незмінно улюбленим та затребуваним.

Білі плінтуси в інтер’єрі поза конкуренцією з кількох причин:

  • органічність – цей колір підходить до всіх без винятку сучасних матеріалів та стилів інтер’єру;
  • витонченість – завдяки своїй елегантності, білий колір чудово виглядає на плінтусі будь-якої висоти;
  • функціональність – таке рішення візуально розширює простір, окреслює межі, розставляє акценти;
  • універсальність – білий поєднується з усіма кольорами та відтінками, де необхідно, контрастуючи, підкреслюючи чи зливаючись;
  • практичність – за необхідності саме цей колір легко перефарбувати у будь-який інший.

Тому, якщо ви вибрали алюмінієвий білий плінтус для свого ремонту, будьте певні – ви не помилилися. На сайті https://alucreator.com.ua/ua/ можна вибрати як наші моделі в білому кольорі, так і замовити фарбування свого плінтуса з алюмінію в білий або будь-який його відтінок. Термін виготовлення 5-7 днів, відправлення – в будь-яку точку України.

РНБО ввела нові санкції щодо москалів та запроданців-українців

Пивний алкоголізм – його перші ознаки та небезпека для організму