Молодіжний гурт 7TEENS презентує композицію “Обіймаю”

Поділитися

Франківський молодіжний гурт 7TEENS вирішив зробити апдейт складу та почати нову музичну еру ліричним треком «Обіймаю». Останнім часом колективу приніс успіх ТіkТоk, їх трек AUMG (А у моїй голові…) став справжнім хітом, на нього було відзнято десятки тисяч відео; та різдвяна колядка «Сумний Святий Вечір» разом з переможцем «Голосу країни-11» Сергієм Лазановським та блогеркою-мільйоницею Анастасією Марків.

Наразі у складі колективу залишилось тільки п’ять учасників: Денис Родін, Ілля Левко, Ярина Батюк, Віталій Саврук та Олександр Шевченко. За 2022 рік кількість учасників була розширена до восьми, проте продюсерка 7TEENS Ірина Батюк прокоментувала, що рішення про апдейт учасників було спільно узгоджене менеджментом гурту.

«Цей колектив – мої діти. Я бачила, як вони зростають та розвиваються. Ці підлітки самі пишуть пісні, не усі дорослі виконавці мають такий талант. Команді було неймовірно складно визначити, хто залишиться. Проте усі учасники мислять старше своїх років, тому рішення було прийнято по-дружньому, з розумінням», – зазначила Ірина Батюк.
Нову композицію «Обіймаю» 7TEENS присвячує усім, хто зміг у цей складний для України рік зберегти тепло, щирість почуттів та близьких людей поруч. За словами учасників гурту, цією роботою вони хотіли обійняти кожного українця і підкреслити, що обов’язково все буде добре і скоро на усіх чекає велика перемога.

«Цей рік дав нам найважчі випробування: наступ, біль, обстріли міст, сльози, блекаут, розпач… Ми продовжуємо боротись і стояти до переможного кінця. Серед темних часів є місце для любові й обіймів, світла і добра. Пам’ятаймо, що після будь-якої зими – настає весна…І вона обов’язково прийде», – підкреслили 7TEENS.

У lyric video учасники гурту у цілковитій темряві стоять на фоні променя світла. Цей символізм підкреслює наше сьогодення і говорить: світло завжди перемагає морок.

Композицією «Обіймаю» 7TEENS розпочинає нову музичну еру у оновленому складі, з прем’єрами та цікавими ідеями.

На 10 році війни, як рашка напала на Україну, в Києві, Харкові, Львові, Житомирі та Івано-Франківську знайшлись підлітки, які підтримують російську субкультуру

Murt Burner показав справжню оргію на Щекавиці в своєму кліпі