Олег Барна: “Лист Ігоря Бойка є недостовірним та замовним”

Поділитися

12 лютого 2021 року тернопільська інтернет-газета “Про все”, зокрема адміністратор сайту Надія Сеник  оприлюднила лист “Мешканці Ягільниці борються за свої права, а не за гроші Порошенка чи Барни”, який надіслав Ігор Бойко з електронної скриньки. У ході опрацювання матеріалу, спілкування з автором листа в електронному форматі, адміністратор не сконтактувала зі згаданим у матеріалі Олегом Барною, щоб надати йому можливість викласти свою позицію. Олег Барна подав позов про захист честі, гідності та ділової репутації та вимагає спростування недостовірної інформації у цьому листі. До редакції сайту Олег Барна не звертався.  У свою чергу, ми надали адвокату Олега Барни копію листа з електронною адресою Ігоря Бойка, щоб при бажанні сторони конфлікту змогли поспілкуватися, звернутися до правоохоронних органів чи вчинити так, як вважають за потрібне.

Наша редакція завжди намагається дотримуватись балансу думок і точок зору. Цей стандарт забезпечує всебічність висвітлення події.

Тому ми надаємо слово іншій стороні – Олегу Барні: “12 лютого 2021 року на інтернет-ресурсі “ПРО ВСЕ” була надрукована стаття “Мешканці Ягільниці борються за свої права, а не за гроші Порошенка чи Барни”.Дана стаття стаття є замовною та надрукована з метою дискредитації депутата ВРУ 8 скликання Олега Барни, голови Тернопільської ОДА 2015-2019 років Степана Барни і Президента України Петра Порошенка. Стаття написана адміністратором цього Інтернет-ресурсу від імені нібито учасника акції перекриття дороги проти підвищення тарифів Ігоря Бойка, який скаржився на те, що йому і його родичам не було заплачено гроші за перекриття дороги. Цей персонаж автором статті є надуманий. У селі Ягільниці особа з таким прізвищем не проживає і участі в акції особа з даним прізвищем ніколи не брала. На жаль, правоохоронними органами, до яких звернулися жителі с. Ягільниці – учасники акцій, так і не було встановлено власника телефону, з якого були надіслані провокативні і неправдиві повідомлення про отримання грошей. Сподіваюсь, що у майбутньому для захисту громадських та національних інтересів, прав громадян, недопущення провокацій та поширення неправдивої інформації, попередження різних афер, наші правоохоронці доб’ються більш вагомих результатів”.

 

За 1 мільйон 251 тисячу 200 доларів моспархатні попи продають джерело святої Анни

Тернопільським управлінням СБУ завершено розслідування злочинів начальника штабу батальйону “днр”