За 1 мільйон 251 тисячу 200 доларів моспархатні попи продають джерело святої Анни

Поділитися

У Рівненській області виставили на продаж Джерело Святої Анни і комплекс споруд. що набудували любителі руського міра. Про це стало відомо з сайту продажів нерухомості. Як відомо,  джерело Святої Анни є досить популярним місцем серед паломників і знаходиться воно під юрисдикцією московсього патріархату.

Ймовірно, повномасштабне вторгнення та активний перехід храмів до ПЦУ став основним важелем для продажу аж за 1 251 200 доларів цієї святині. Непоганий бізнес чи не так?

Незаважаючи на те, що на майже 3 гектарах землі спорудженні культові споруди, ділянка належить до земель сільськогосподарського призначення. Про те, як на на землях «виросли» ці релігійні будівництва залишається тільки здогадуватися.
Місцезнаходження цього «святого» місця дійсно досить привабливе, адже поруч знаходиться ринок, парк, зелена зона, ресторан, кафе, зупинка транспорту, озеро, ліс та річка.

Отож, московський патріархат у період вторгнення росії на територію України не втрачає можливості підзаробити. Знамените джерело святої Анни донедавна було об’єктом паломництва, а невдовзі може стати рекреаційною зоною для розваг, дискотек та відпочинку. Виявляється намолене святе місце може бути не таким уже святим?

ВолиньUA 

Як Волинь укріплюється на тлі річниці повномасштабного вторгнення Росії

Олег Барна: “Лист Ігоря Бойка є недостовірним та замовним”