Щастя бути удвох: Сергій Лазановський та RODZYNKA заспівали про кохання на відстані

Поділитися

Український співак, переможець «Голосу країни» Сергій Лазановський презентували лірично-романтичну композицію та відеокліп «Щастя бути удвох» з співачкою RODZYNKA.
Ця пісня – присвята усім закоханим, які з різних причин розділені кілометрами. За словами виконавців, вона знайде відгук у серці кожного українця, адже мільйони родин та пар через повномасштабне вторгнення росії на територію України перебувають у розлуці.

«Ми живемо у такий час, коли потрібно цінувати кожну хвилину, годину та прожитий день. «Щастя бути удвох» – це наше переосмислення ситуації, у якій опинились мільйони українців. Скільки жінок чекають своїх чоловіків з фронту, моляться за них та мріють про той день, коли зможуть їх побачити. Скільки родин розділені сотнями та тисячами кілометрів, проте вони вірять, що обов’язково возз’єднаються знову. Незабаром День усіх закоханих і ми б хотіли цією роботою подарувати крапельку ніжності та любові усім, хто у цей день не разом», – зазначила RODZYNKA.

Своєю чергою Сергій Лазановський підкреслив, що попри відстань, зараз кожний відчуває кохання більш гостро, ніж це було раніше, у мирний час.

«Події, які ми наразі проживаємо, показали кожному, що найцінніше щастя, яке може бути в нашому житті – це бути поруч з тією людиною, яку ти дуже сильно любиш або з тими людьми, які є дуже важливими у твоєму житті. На правду, відстань не має значення. Зараз у людей більше загострилось почуття кохання одне до одного. І навіть, знаходячись далеко, вони все одно кохають, щиро та по-справжньому. Тому, неважливо де, Париж, Мілан чи Барселона, важливо відчувати одне одного. Співпраця з RODZYNKA була неймовірно приємною», – підкреслив співак.

У новій відеороботі виконавці хотіли показати життя двох закоханих, які, попри розлуку кілометрами, бережуть теплоту своїх почуттів. Однією з локацій кліпу став готель у гірській місцевості, який завдяки дизайну перетворився та справжню сучасну залу очікування вокзалу. Окрім того, відеоробота наповнена сценами, знятим одним кадром та цікавим режисерським задумом.

У Львові суд оштрафував айтішника на 68 000 гривень за те, що той зламав Facebook колишньої

Російські політики танцюватимуть на кістках в день річниці повномасштабної війни на балу в Австрії