Україна формує 8 штурмових бригад “Гвардії наступу” для звільнення країни від кремлівських окупантів

Поділитися

Україна готується до звільнення Луганська, Донецька й Криму від російських окупантів, тому Міністерство внутрішніх справ формує 8 штурмових бригад “Гвардії наступу”, в які запрошує добровольців.

Міністерство внутрішніх справ формує штурмові бригади, до яких можуть вступати  добровольці. За словами, виконувача обов’язків міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, ці підрозділи націлені саме на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України.

«Рішення створити штурмові бригади було прийнято нашими працівниками, які мають достатньо люті, щоб бити ворога. Багато наших військовослужбовців, які боронили і боронять нашу країну, вийшли з ініціативою набрати людей в такі підрозділи», – цитує Клименка прес-служба Нацполіції.

В.о. міністра внутрішніх справ Ігор Клименко наголосив, що “Гвардія наступу” – це професійні штурмові бригади МВС із бійців-патріотів, які “прагнуть винищити ворога та звільнити окуповані землі України”.

Національна гвардія України запрошує у “Буревій”, “Червону калину”, “Кара-Даг”, “Рубіж”, “Спартан” та легендарний “Азов”.

У Державній прикордонній службі України добровольців чекають у бригаді “Сталевий кордон”.

“Жодних тилових завдань. Тільки високоякісна підготовка, постійні тренування та участь в операціях на передовій.

Формування підрозділів уже триває. Основу нових бригад склали військовослужбовці та поліцейські, які мають значний бойовий досвід та героїчно проявили себе на передовій. Це наші справжні герої.

Доукомплектовуємо бригади винятково з добровольців – високо вмотивованих патріотів України””,- каже керівник поліції – в.о. міністра внутрішніх справ Ігор Клименко

Спілкування із добровольцями та запис у нові підрозділи структур МВС відбуватиметься у центрах надання адміністративних послуг. На Тернопільщині участь в кампанії беруть п’ять ЦНАПів:

– у Тернополі, за адресою вулиця Князя Острозького, 6,

– у Кременці, за адресою вулиця Шевченка, 36,

– у Чорткові, за адресою вул. Тараса Шевченка, 21,

– у Бережанах, за адресою вулиця Банкова, 3,

– у Теребовлі за адресою, вул. Князя Василька, 104а.

або за цим посиланням https://storm.mvs.gov.ua/

Сформовані батальйони будуть декілька місяців проходити інтенсивну підготовку із бойовим злагодженням нових підрозділів.

І лише після цього вони братимуть участь у наступальних операціях задля посилення основних сил нашої країни.

 

Усі “швидкі” Тернопільщини – під захистом поліції охорони

T.HUTSULS з Коломиї дали нове життя народній пісні “Веснянка”