Яке місто України найкрутіше в сексі?

Поділитися

Війна війною, а життя продовжується. Українці в 2022 році продовжували купувати інтимні товари у секс-шопах. Про це повідомляє простір сексуальних знань і товарів LOVESPACE, дослідивши, які саме інтимні товари замовляли українці в різних областях.
За даними експертів, “піраміда” сексуальних потреб українців складається з БДСМ-товарів, рідких вібраторів, мастурбаторів, вакуумних стимуляторів і лубрикантів.
Як повідомили у LOVESPACE, якщо скласти всі продані вібратори у рядок, їхня довжина складе понад два кілометри.
Не обійшли увагою й анальні цяцьки. “Купували всюди! Але справжніми столицями анальщини вважаємо Київ і Ужгород. Саме там найчастіше купували анальні лубриканти і корки з хвостиком”, – йдеться в повідомленні.

Багато купували й інших іграшок. Зокрема, віброкулі найчастіше замовляли у Вінниці, а вібратори-кролики – у Харкові. Вакуумні стимулятори користувалися популярністю в Києві, фалоімітатори – у Рівному, а мастурбатори – у Хмельницькому.

“Колисками БДСМ і рольових ігор стали Івано-Франківськ і Полтава. Саме в цих містах найчастіше замовляли шльопалки, флогери, костюми для рольових ігор, чокери та наручники”, – розповіли експерти.

Оральні пестощі дуже полюбляють у Львові, а еротичний масаж – у Дніпрі. “А от найздоровішим містом стала Одеса. Сюди ми найчастіше відправляли масажери простати та вагінальні кульки”, – кажуть у LOVESPACE.
Загалом, замовлення інтимних товарів минулого року робили українці в 1140 містах, містечках і селах.

“Головною нашою ідеєю є те, що в українців, насправді, все нормально з сексом”, – наголошують у компанії.
Займатися сексом під час війни чи ні – це рішення кожної окремої пари, і кожен варіант – це нормально.

Український виконавець POLITOV випустив новий трек “Навчусь знов любити”

“Ашан” постачав товари російським військовим під видом “гумдопомоги”