7 причин замовляти ліки в інтернеті

Поділитися

З кожним роком кількість покупок, що здійснюються в інтернет-магазинах, зростає. Ми замовляємо онлайн величезну кількість товарів, включаючи одяг, предмети особистої гігієни, побутову техніку та їжу. При цьому аптека все ще розглядається єдиним місцем, де можна придбати ліки. Ми в жодному разі не радимо купувати медикаменти в інших місцях, окрім ліцензованих аптечних мереж, але пропонуємо дізнатися про переваги, які пропонують онлайн-аптеки.

Чому варто купувати ліки онлайн?

Розгляньмо переваги замовлення лікарських засобів через інтернет на прикладі аптеки «Бажаємо здоров’я»: 

  • Зручність замовлення — на сайті компанії ви зможете дізнатися про наявність того чи іншого медикаменту, ознайомитись з його вартістю та забронювати для покупки.
  • Цілодобова робота — сервіс працює 24/7, тому вам не потрібно чекати, доки відкриється офлайн-відділення, щоби придбати ліки.
  • Знижки — коли ви приходите в аптеку, то навряд чи питаєте, чи є на той чи інший препарат знижка, тоді як на сайті ви зможете вивчити різноманітні акційні пропозиції.
  • Сертифікат — вся продукція онлайн-аптек сертифікована, у чому ви зможете переконатися, зробивши запит на відповідний документ.
  • Допомога — звичайно, вам нададуть необхідну консультацію й у звичайних аптеках, проте надто докладні розпитування можуть викликати невдоволення інших відвідувачів, тоді як у мережі у вас буде необмежений час для спілкування з онлайн-консультантом.
  • Конфіденційність — далеко не всі готові купувати певні ліки при сторонніх, тому замовлення товарів у віддаленому режимі дозволить вам уникнути незручної ситуації.
  • Економія часу — ви самі обираєте час для замовлення та отримання лікарських засобів, а також фізичне відділення аптеки, з якого заберете товар. 

Як бачите, перелік переваг досить великий.

Як зробити замовлення в аптеці «Бажаємо здоров’я»?

Щоби замовити медикаменти на сайті мережі, вам достатньо виконати такі дії: 

  1. Зайти на сайт аптечної мережі.
  2. Вибрати необхідні ліки та додати їх у кошик.
  3. Визначитися з кількістю.
  4. Вибрати пункт «Оформити замовлення».
  5. За допомогою фільтрів вибрати філію аптеки, з якої вам буде зручно забрати замовлення.
  6. Заповнити анкету із зазначенням особистих даних.
  7. Забронювати покупку. 

На номер телефону, який ви вкажете в анкеті, прийде повідомлення із підтвердженням замовлення. Заброньовані ліки можна забрати протягом 48 годин після отримання повідомлення. Все просто та доступно!

Висока довіра до президента Зеленського, рекордна підтримка НАТО та українці вирішуватимуть пріоритети відбудови

Як Московській церкві дісталась Києво-Печерська та Почаївська Лаври та до чого тут Горбачов?