Рок-н-рол як символ нескореності: новий сингл українського гурту Rising

Поділитися

Після тривалої паузи київська рок-група Rising випускає четвертий авторський сингл. Реліз треку, що має назву Rock’n’Roll Rules, заплановано на 17 березня.

В той час, як більшість музикантів зосередила свою творчість навколо воєнної тематики, “ті, що сходять” залишаються вірними традиціям класичного року і власному принципу не прив’язувати творчу концепцію групи до певних подій, тематик, сюжетів. Втім, музиканти бачать певний символізм у виході нового синглу під час війни:

“Рок-н-рол – це образ життя і стан душі, який не підвладний ані часу, ані обставинам. Він завжди на часі. А під час повномасштабної війни це ще й своєрідний “пункт незламності” для нас і наших колег. Ми випускаємо цей сингл саме зараз як знак нескореності, знак свободи, адже рок-н-рол – це свобода”, – коментує подію лідер групи Сюзанна Елпі.

Тим не менш, Rising не заперечують впливу повномасштабної війни на їхню творчість. Вже у квітні команда планує презентувати новий авторський сингл, присвячений історичним і сьогоденним подіям в Україні. Особливість майбутнього синглу в тому, що в записі бере участь британський гітарист Пол Бєлатовіч (Paul Bielatowicz), відомий своєю співпрацею з легендою арт-і прог-року – барабанщиком Карлом Палмером. 

А доки триває робота над записом треку, який обіцяє бути монументальним, зухвалі і життєрадісні Rising відкривають двері до свого “пункту незламності” – рок-н-ролу. Слухайте сингл Rock’n’Roll Rules з 17 березня на стрім-платформах!

7 років тюрми отримали двоє мешканців Заліщик, які вимагали в жінки гроші за нерозповсюдження її інтимних фото

Від телебачення до YouTube-інтерв’юерів: як змінюються майданчики для подачі актуальної інформації