Meest International “пришвартувався” в логістичному хабі PORT Lviv

Поділитися

11 квітня Meest International став новим резидентом логістичного хабу PORT Lviv девелопера Alterra Group. Міжнародний поштово-логістичний оператор уклав угоду на оренду складських приміщень площею 2 622 м² терміном на три роки. Наразі це другий за обсягом орендар у львівському логістичному хабі.

“Ми обрали PORT Lviv через зручне розташування, якісний склад, який відповідає вимогам, і оптимальну вартість оренди. Цей склад став найбільшим для нашої компанії. На ньому всі міжнародні посилки будуть проходити сортування та розподілятися далі на локальні служби доставки. Також цей склад буде обробляти повернення від клієнтів”, – зауважив Олександр Ваулін, операційний директор Meest International.

Девелопер Alterra Group для нового резиденту виконав ремонт офісної частини, конференц-залу, побутових приміщень для персоналу (роздягальні, душові, кухня) і зробив електротехнічні роботи.

“Ми раді, що Meest International для розвитку міжнародного напрямку обрав PORT Lviv. У нас створені всі умови для комфортної роботи та виходу на експортні ринки”, – підкреслив Геннадій Гриненко, директор з продажів Alterra Group.

Cтаном на зараз логістичний комплекс PORT нараховує 53 резиденти, серед яких Acana, Еліт Зоо, Golden Tile, Omega, Takelag, Ruvitex та інші компанії.

Довідково

Логістичний центр PORT розроблений як комплекс із продуманою інфраструктурою, високими стандартами будівництва та сучасною архітектурою. Концепція об’єднала чотири термінали складської логістики, торгові площі з транспортною доступністю та паркінгами, інноваційний бізнес-центр, супермаркет, аптеки, заклади харчування й зелені зони. PORT вигідно розташований поруч із головними транспортними артеріями, що сполучають Львів з іншими містами України та прикордонними містами ЄС. Нова для України бізнес-модель передбачає купівлю або оренду торгових приміщень із можливістю адаптації під власну справу, а також єдину систему керування й експлуатації. Логістичний хаб складається з восьми черг, загальна площа яких 48 тисяч м².

ТОВ «Альтерра Груп»/Alterra Group – українська компанія, що спеціалізується на девелопменті та керуванні комерційною нерухомістю «під ключ». У портфелі компанії – 35 об’єктів загальною площею 175 тис. кв. м. Серед них – складські та виробничі комплекси, бізнес-центри, торгові та торгово-розважальні центри.

Як відбувається бронювання працівників: Асоціація IT Ukraine розробила дорожню карту

Рок-кавер на українську класику “А я пливу” випустив гурт One Day Off