Співачка Олівія презентує нову пісню “Ангели стали”, що пробуджує душевні сили та віру

Поділитися

«Ця пісня про співчуття, що притаманне кожній людині, про надію на краще майбутнє. «Ангели стали» нагадує кожному, що ніколи не потрібно втрачати віру в добро, адже тільки разом ми можемо долати будь-які перешкоди», – коментує Олівія.

«Ангели стали» – це пісня про любов і силу людської душі, що приходить до нас у моменти, коли ми найбільше цього потребуємо. У пісні Олівія демонструє свій талант та глибоке розуміння людських почуттів. Це саме те, що потрібно нині кожному і кожній у такі непрості для нашого народу часи.

Вода – символ спокою, енергії та життя. Вода, як символ животворчості, родючості й творчої енергії. У словах «Боже, дай нам сил, освяти шлях» використана символіка води, як прохання про освячення шляху, надання сил і чистоти в духовному контексті.
Пісок символізує непостійність, втрату, зміну часу, перехідність, указує на те, що ніщо не залишається незмінним.
Каміння може символізувати міцність, стійкість, стабільність та непохитність у складних ситуаціях, де потрібна сила й підтримка.
Дорога символізує життєвий шлях людини, її особистісний розвиток, пошук творчих можливостей. У рядку «Хоч не знайомі, та наче всі рідні. Об’єднані в силу, навіки єдині» дорога, як символ спільного подолання випробувань та викликів, що зміцнює зв’язки між людьми.

Символіка образів пісні може мати різні відтінки в залежності від особистого сприйняття кожним слухачем.

«Ангели стали» – це пісня про віру, міць та здатність долати будь-які перешкоди, про те, що важливо залишатись разом, навіть якщо доля розлучає, тому що наші близькі, які пішли в засвіти, стають для нас ангелами й залишаються з нами назавжди.

ОЛІВІЯ — професійний музикант, співачка, композитор, авторка пісень. За півроку випустила чотири твори: «Знаю», «Настане день», «Новорічна» та «Ангели стали»! Завдяки своїй музиці вона намагається донести до слухачів важливе, ділиться своїм поглядом на світ. Олівія впевнена, що пісня “Ангели стали” зможе допомогти багатьом людям знайти внутрішню силу та підтримку у важкі моменти життя.

“Рік” про російсько-українську війну Дмитра Комарова вийшов чотирма іноземними мовами

У Вікіпедії пройде акція із написання статей про знищені пам’ятки України