У Тернополі та Львові відбулись концерти української співачки й блогерки Анни Трінчер

Поділитися

1 та 2 квітня відбулися перші сольні концерти української співачки й блогерки Анни Трінчер у Львові та Тернополі. Анна пройшла нелегкий шлях підготовки до концертів, аби вразити своїх фанів насиченою програмою, репетиціями з якої ділилася у своїх соціальних мережах. Доказом довгоочікуваних концертів стали солд-аути в обох містах.

Два потужні концерти, режисеркою яких стала Вікторія Крупенко, здивували не тільки програмою разом з шоубалетом Анни, а ще й запрошеними спеціальними гостями, які також підготували свої виступи разом зі співачкою на одній сцені. Олександр Волошин — блогер, та за сумісництвом чоловік Анни, вразив виконанням своєї сольної пісні, а вибуховий експіріенс показав популярний блогер Олег Машуковский. Також на сольних концертах співачка виконала відомі хіти у живому виконанні, представила нову пісню, яка вийде вже незабаром, та порадувала поціновувачів своїм першим мерчем.

«Я завжди вмотивована працювати на перемогу, мої пісні є підтримкою та ліками душі, адже передають переживання й думки українців від початку повномасштабного вторгнення, а романтичні композиції допомагають закоханим висловити свої почуття. 90% того, що я маю за спиною, того, що я маю у своєму серці та у своєму житті – це моя мама та моя бабуся. Я хочу сказати, що ви завжди для мене приклад найкрасивіших, найсильніших українських жінок. Я дуже вдячна вам, за те, що ви зробили для мене в моєму житті, я дуже сильно Вас люблю», — зізналась Анна зі сцени.

Фонд Future for Ukraine об’єднався з авіакомпанією SkyUp задля досягнення спільної мети – допомоги дітям з розладом спектра аутизму

Тернопільський мер Сергій Надал впродовж війни виписував собі максимальні премії. НАЗК уже склало протокол