Gunna Chorna презентує літний трек “Розкуси”

Поділитися


Хіп-хоп артистка Gunna Chorna презентує трек «Розкуси». Це літня грайлива історія, сповнена танцювальної енергії. Жіночий вокал поєднаний із качовим хіп-хопом, а хуковий поп-приспів робить із реп-треку радіо-хіт.
«Розкуси» – це пісня про те, що треба скидати маски та показувати себе справжню як в особистих відносинах, так і у творчості.
«Це моя перша робота після зміни вектору своєї творчості і мені цікаво як цей трек сприйме моя аудиторія. Трек був написаний ще восени, деякий час я була в пошуках подачі та звучання. І наразі пазл склався.
Головний меседж пісні про те, що люди роблять завчасні висновки не докопавшись до суті. Адже всі ми так чи інакше на початку вдягаємо маски», – говорить співачка.
За рік на реп-сцені Gunna Chorna знайшла своє місце в українському репі та змінила своє звучання. Пройшовши шлях від галицького діалекту до сучасного жіночого хіп-хопу. Сьогодні Gunna Chorna – це сучасне звучання хіп-хоп бітів, що поєднані з танцювальними поп-ритмами.
«Я жартую, що головна ідея відео на трек – це можливість порахувати всі мої тату. Бо точну їхню кількість не знаю навіть я. За допомогою безсенсовного танцювального відео я хотіла розрадити всіх людей, які переживають важкі моменти та підтримати їх, закруживши всіх в танцях в ляльковому рожевому будинку», – ділиться Gunna Chorna.

Депутати пропонують відтермінувати старт запуску ринку землі

Ваучери на навчання: відповіді на питання