Karina Yarmolenko презентувала нову пісню “Втрачаю”

Поділитися

Співачка Karina Yarmolenko презентувала нову пісню “Втрачаю”, артистка ділиться з нами своїм власним досвідом, історією про звільнення свого “Я” від будь-яких обмежень та закликає не втрачати себе у буденності. Новою піснею “Втрачаю” авторка хоче донести своє відчуття внутрішньої свободи та спонукати кожного слухача віднайти свою приховану силу – бути собою!

“Пісня «Втрачаю» – про людей, які застрягли у своєму звичному світі, своїх думках та координатах світосприйняття, втратили себе у вимірі повсякденного життя, забули ким вони є насправді, настільки розчинилися у буденності, що забули про себе” – ділиться співачка.

За словами артистки, пісня “Втрачаю” є багатозначною і містить в собі декілька вагомих етапів з життя співачки. Починаючи від часів ковіду, коли кожен з нас втрачав своє “Я” під час занурення у віртуальний світ, намагаючись віднайти себе, закінчуючи воєнним часом, коли ти поринаєш у новини, у свій екран телефону, тим самим втрачаючи зв’язок із собою та реальним світом.

Karina Yarmolenko також поділилась з нами головною ідеєю нової пісні:

“Не втратити себе, знайти, відбудувати, задихати собою справжньою, кожною клітинкою. Бути, проявлятися, жити, дихати, любити.
Якщо про відносини – то це не розчинятися у комусь, у чомусь, зберігати свою цілісність та особистість”

Співачка робить своєрідний заклик завдяки релізу нової пісні “Втрачаю”. Трек є третьою композицією, яку випускає Karina Yarmolenko. Першим релізом була подвійна прем’єра, до якої увійшли одразу дві пісні під назвою “Тиша” і “Відчувати”.
Karina Yarmolenko створює власний неповторний стиль у якому одразу можна впізнати творчість співачки. Пісні написані Каріною чіпляють, вони про особисте, тому так потужно можуть загрузнути в думках кожного, хто почує її творчість.

Rionna випустила трек ‘Бай-Бай'”

Три доби на Тернопільщині буде тепло, але трішки дощитиме