Катерина Кокорєва присвятила пісню захисникам Маріуполя

Поділитися

Новою роботою співачка закликає пам’ятати масовий героїзм воїнів

«З гарячим серцем, з покликом душі, з любов’ю до людей, Вітчизни, ви зберегли держави рубежі», — співає молода виконавиця Катерина Кокорєва. Піснею «Героям Маріуполя» співачка вшановує доблесні вчинки українських воїнів, які впродовж 86 днів мужньо противостояли ворогові в місті-фортеці Маріуполі.

«В пісні «Героям Маріуполя» я висвітлюю героїчний вчинок українських воїнів, які ціною власного життя, заради миру та Незалежності України, стримували певний проміжок часу всю рашистську армію. Цим дали можливість мобілізувати українській армії всі свої сили. Знаю, що захисники Маріуполя люди різних професій, але, залишивши свої родини, вони встали на захист Батьківщини: за їхніми спинами був український народ та рідна земля. Особисто безмежно захоплююсь героями Маріуполя, їх вчинок залишив у моєму серці глибокий слід», — коментує Катерина Кокорєва.

За словами виконавиці, слова до пісні вона написала перебуваючи за кордоном. Слідкуючи за новинами з Батьківщини, пережиті емоції зрештою обрели форму мелодійної пісні-присвяти: «Я не могла мовчати, мені просто боліло за все, за кожний сантиметр нашої країни. Ми не повинні ніколи забувати цей героїчний вчинок і якою ціною здобувалася наша майбутня Перемога».

Що робити, якщо ви помітили підозрілий предмет?

“Заступники з відбудови”: що не ок із новою посадою?