Кохання переможе все!

Поділитися
У заліщицькій громаді повінчалися подружжя Андрія та Анни Ісакові🤵👰.
Андрій – учасник АТО, військовослужбовець, який проходить курс реабілітації у військовому госпіталі в Заліщиках, а Анна з донькою приїхала з Херсонщини, щоб бути поряд з коханим. І це посприяло військовому стати на ноги, адже він не хотів щоб маленька донечка бачила, як пересувається на візочку. Андрія війна застала в Польщі, але з першого дня , ні хвилини не роздумуючи, виїхав в Україну боронити рідний край. Обороняв Бориспіль, згодом звільняв Київщину, Харківщину. З – під Ізюма їхній підрозділ перекинули в район Соледара – Бахмута. Коли повертався з похорону кращого друга, зворотньою дорогою завантажився боєприпасами. На слизькій дорозі автівка перекинулася, внаслідок чого отримав важку травму ноги. Від 22 січня – по лікарнях, з Тернополя потрапив у Заліщики. Тепер фактичного вчиться заново ходити. Герой зізнається, що їм з дружиною та донечкою подобається і госпіталь, і Заліщики.
Тому саме тут, у нас в громаді, вирішили дати обідницю перед Богом. Таїнство вінчання провів парох Парафії Покрови Пресвятої Богородиці у м. Заліщики – отець Іван Сендзюк у каплиці на території КНП “Заліщицького обласного госпіталю інвалідів війни та реабілітованих» .
Щастя та здоров’я молодятам під мирним небом України! Нехай цей шлюб буде благословенний на Небесах і щасливим на землі.
0

Заліщицька громада в невимовній скорботі

Калію йодид у запитаннях та відповідях