Український гурт ORIONIX презентує новий сингл “Світло”

Поділитися

Рок-гурт ORIONIX презентує новий сингл «Світло» з однойменним відеокліпом. Поштовхом і натхненням для написання треку став блекаут і відключення світла, що спіткали Україну взимку.

ORIONIX – український рок-гурт, що дуже полюбляє музичні експерименти і сюрпризи для своїх слухачів. Випустивши у березні цього року енергійну, важку і емоційну пісню «Новий рай», що присвячені війні в Україні, музиканти нині презентують зовсім протилежний за настроєм і стилем трек «Світло».

«Світло» – це пісня про неймовірне тепло і сяйво сердець українців, що рятує в найтемніші часи. На жаль, зараз через постійні трагедії наші думки сповнені люті, але справжнє світло добра і єдності, що живе в душі, відрізняє нас від ворога», – розповідає лідерка гурту, а також, авторка пісні Анастасія Ren.

Разом з треком ORIONIX відзняли mood-videо. Зйомки проходили в одній з найбільших студій звукозапису України Louder Hub, яка окрім студії, має функцію хабу для творчих ідей. Режисером за традицією виступила Анастасія. У новому відео вона з’являється у трьох образах, що стилізувала власноруч

В Україні стартувала національна програма з впровадження цифрової технології діагностики раку

За одержання 6 тис доларів США за довідку військово-лікарської комісії про непридатність до служби судитимуть жителя Чорківщини