3 Card Brag Cтратегія та Поради

Поділитися

3 Card Brag — одна з найстаріших карткових ігор, яка існує в багатьох варіаціях по всьому світу. Його назва походить від того факту, що це азартна гра, яка передбачає високий ступінь блефу, щоб збільшити шанси на успіх. Попри те, що з ним легко почати, його важко освоїти, що сприяло його популярності. Нижче ми ознайомимо вас із трьома стратегіями та порадами щодо вихваляння картками https://cosmolot.in.ua/

Основні правила

Коли гра починається, ви повинні зробити ставку анте. Максимальні та мінімальні ставки анте визначаються гравцями перед початком гри. Якщо ви використовуєте онлайн-казино, це буде в інформації на початку гри. Існують також варіанти додаткових ставок, які обговорюються далі в посібнику. 

Після цього кожен отримує по три карти, які повинен ховати від решти столу. За бажанням гравці можуть навіть грати всліпу. Ставки починаються з того, що гравець ліворуч від дилера рухається навколо столу. На цьому етапі гравці повинні вирішити, чи залишаться вони в грі, чи скинуть картки та пожертвують своєю ставкою, яка йде до банку. Якщо ви вирішите продовжити гру, ви повинні зробити наступну ставку. Ви не можете зробити ставку менше, ніж попередній гравець.

Якщо ви вирішили зробити ставку, ви побачите карти дилера. Дилер зможе грати, лише якщо він має даму або вище. Якщо вони не пройдуть кваліфікацію, то ви отримаєте свої гроші назад, а ставка ставиться 1-1. Це також трапляється, якщо у вас однакова рука: ставки тривають, доки в грі не залишиться лише два гравці. 

Закінчуються гроші

У 3 Card Brag більша частина банкролу гравця зберігається в його кишені. Якщо у вас недостатньо грошей для ставки, але ви хочете залишитися в роздачі, ви можете покрити банк, зробивши ставку на все, що у вас є. Помістіть туди все, що у вас є, а потім покладіть свої картки зверху донизу. Гра продовжиться з іншими гравцями з новим банком. Коли гра закінчується, комбінація, що покриває банк, порівнюється з виграшною комбінацією, і старий банк виграє найвища за рейтингом рука. 

Знайте свої цінності

Перша важлива стратегія в 3 Card Brag — знати свої руки. Вони відрізняються від покеру, тому переконайтеся, що ви не сплутали їх, оскільки вони дуже схожі. Наприклад, 3 Card Brag містить флеш, але не містить флеш-рояль. 

  • Старша карта – туз вважається старшою з карт. Це найнижча рука, яку ви можете мати. Має шанси 3:1
  • Пара – дві карти однакового значення або номіналу. Якщо у двох гравців є пара, виграє найвище значення. Шанси 6:1.
  • Флеш – три карти однієї масті. У тай-брейку виграє старша карта. Шанси 20:1.
  • Run – Три карти будь-якої масті, що йдуть поспіль. Наприклад, 2,3,4 або J, Q, K. Шанси 31:1.
  • Поточний флеш – те саме, що і пробіжка, але всі карти однієї масті. Шанси 459:1.
  • Пріал (три у своєму роді) – три карти однакової вартості. Шанси 459:1.

Парна бонусна побічна ставка

У деяких іграх можна зробити додаткову ставку. Це відоме як парний бонус. Це необов’язково, тому ви не зобов’язані в нього грати. Бонусна ставка виплачується, якщо у вашій руці з трьох карт є пара або краще.

Майте на увазі, що ця ставка не дає вам переваги у відсотках, тому вона не збільшить ваші шанси на виграш. Ви б розглянули це, лише якщо ставка низька. 

Використання опції перегляду

Коли в грі залишилося два гравці, вони мають можливість назвати хід див. У цьому випадку картки відображаються, хоча гравець, який хоче їх побачити, повинен заплатити вдвічі суму попередньої ставки. 

Потім гравець суперника покаже свої три карти. Якщо людина, яка попросила побачити, має кращу руку, вона може показати її та виграти банк. Однак, якщо їхні карти рівні карткам опонентів або гірші, вони програють. У цьому випадку особа, яка просить побачення, зовсім не зобов’язана показувати руку. 

Базова стратегія 3 Card Brag

Базову стратегію 3 Card Brag легко запам’ятати, і якщо ви грали в 3-картковий покер, вона залишається незмінною. Це передбачає дотримання мантри Q +, 6 + і 4 +.

Якщо у вас ферзь вище, ніж 6 і більше, ніж 4, то грайте. Щось менше, і ви повинні скинути гроші. Це дає вам більш сприятливі шанси, тому вам просто потрібна удача на вашому боці. 

Дилер також повинен кваліфікуватися, маючи на руках даму або вище, якщо він збирається грати. Ви б не змогли виграти з чимось меншим. Додані 6 і 4 дають вам оптимальний шанс перемогти дилера. 

Гра наосліп

У бразі у вас є можливість грати всліпу та робити ставки, не дивлячись на свої карти. Перевагою цього є те, що всі ваші ставки подвоюються. Якщо ви вирішите переглянути свої карти пізніше, ви повернетеся до звичайних сум ставок. Таким чином, ви можете робити ставки на менші суми, але з підвищеним ризиком. 

Якщо всі інші гравці за столом скидають картки, коли ви граєте наосліп, ви не виграєте банк. Замість цього він рухається вперед, і ви можете утримувати руку. Існує кілька інших правил, пов’язаних із грою наосліп.

  • Коли стіл зменшується до двох гравців, один грає всліпу, а інший відкритий, відкритий гравець не може запитувати, щоб побачити карти. Приказка про хвалу говорить, що «сліпа людина не бачить». 
  • Сліпий гравець зберігає цю можливість і все ще може попросити побачити. Для цього вони повинні поставити подвійну сліпу ставку. Картки іншого гравця показуються першими, а незрячий показує свої, якщо бажає. 
  • Якщо обидва гравці грають наосліп, один може поставити подвійну ставку наосліп, щоб порівняти руки. Картки будуть перевертатися по одній. Якщо руки однакові, гравець, який подав запит на порівняння, втратить банк. 

Управління банкролом

Управління банкролом є ключовим елементом вашої стратегії похвалитися трьома картками. Вдале управління грошима дозволяє грати довше та насолоджуватися грою. Ніколи не бай-ін з більш ніж 3% – 5% вашого банкролу. Коли вам вдалося скласти 10% вашого загального банкролу, завжди вдалий час залишити гру та вийти, поки ви попереду. 

 

Система ставок Фібоначчі для рулетки

Російські крилаті ракети, які прилетіли в Україну у середу ввечері, були спрямовані на Старокостянтинів Хмельницької області