Як вибрати чоловічий шкіряний ремінь під джинси

Поділитися

Джинси – річ, яку можна зустріти у гардеробі й жінок, і чоловіків. Жінки вибирають джинси тому, що за їх допомогою можна візуально подовжити ноги, акцентувати на перевагах та скоригувати недоліки. Чоловіки більше цінують практичність та високий рівень комфорту, який вони дарують у повсякденному носінні. Щоб річ правильно сиділа по фігурі й надійно утримувалася на талії, знадобиться ремінь під джинси. Про те, якою довжиною має бути аксесуар і як його вибирати, ви дізнаєтесь у поданій статті.

Який ремінь підходить до джинсів

Джинси – універсальний одяг, який поєднується з футболками та сорочками, кросівками та класичним взуттям. Однак, якщо неправильно підібрати ремінь, можна повністю зруйнувати створений образ. У колекціях брендів аксесуар зазвичай представлений у трьох варіаціях:

  1. Casual. Цей ремінь підходить для повсякденного носіння. Він виготовляється з натуральної або штучної шкіри, відрізняється нехитрим дизайном, поєднується з будь-яким неформальним одягом.
  2. Класичний. Цей варіант має кращий вигляд з однотонними сорочками та чорними джинсами. Його відрізняє лаконічна форма, невеликий розмір та фурнітура високої якості.
  3. Спортивний. Модель більше розрахована на підлітків та любителів спортивного стилю. Вона поєднується з футболками, толстовками, широкими джинсами та спортивним взуттям.

До джинсів підходять ремені чорного, рудого або коричневого кольору. В ідеалі вони повинні поєднуватися із взуттям, а фурнітура – із запонками чи годинниками.

Якої довжини має бути ремінь для джинсів

Для створення гармонійних casual образів знадобиться ремінь відповідної довжини. Попередньо потрібно виміряти обхват талії. З цією міркою вже можна йти в магазин або почати вивчати онлайн-каталог. Як зразок також можна взяти пояс від класичних або інших штанів, які є в гардеробі.

Ремінь для джинсів – примхливий аксесуар, при виборі якого враховують безліч нюансів. На думку стилістів, якщо розмір підібраний правильно, він повинен застібатися на 2 або 3 отвори.При цьому довжина хвоста, що залишається за петелькою, не повинна перевищувати довжину великого пальця.

Щоб спростити завдання покупцю, магазини використовують європейську чи американську розмірну сітку. У європейській таблиці мінімальний розмір ременя – 70, максимальний – 120. Ці цифри відповідають обхвату талії чоловіка.

Американські виробники використовують інший підхід. У таблицях розмір позначається англійськими літерами чи виявляється у дюймах. Наприклад, якщо на маркуванні або в описі зазначено «XS», це відповідає звичному 70 розміру. При цьому довжина становитиме 27,5 дюймів. В ідеалі аксесуар краще заздалегідь приміряти. Якщо такої можливості немає, слід уважно вивчити розмірну таблицю виробника.

Як вибрати чоловічий ремінь до джинсів

Довжина – не єдине, на що потрібно звернути увагу при виборі ременя для джинсів або штанів від класичного костюма. Ще одним критерієм є матеріал, від якого залежить експлуатаційні властивості виробу. В ідеалі це має бути натуральна шкіра. Європейські, американські та азіатські бренди використовують телячу або свинячу шкіру, а також шкіру рептилій та екзотичних тварин. Переваги цього матеріалу:

  • еластичність;
  • міцність;
  • стійкість до температурних коливань;
  • красива текстура;
  • здатність довго утримувати форму;
  • здатність фарбуватись у будь-який колір.

Альтернативою дорогим шкіряним аксесуарам є моделі з екошкіри. Вона має переваги натуральної шкіри, але при цьому коштує недорого і підходить любителям природи.

Прихильники спортивного стилю вибирають вироби із синтетичних матеріалів. Вони не вигорають, не вицвітають, довго зберігають форму і добре тримаються на поясі. Ще одна їхня перевага – ціна.

При виборі чоловічого ременя для джинсів також звертають увагу на якість та розмір пряжки. Якщо чоловік віддає перевагу діловим образам і частіше носить класичні костюми, пряжка повинна бути лаконічною і негроміздкою. Шанувальники спортивного стилю віддають перевагу моделям з незвичайною фурнітурою, яка виділяється кольором, формою та розміром.

Про корупцію та НАТО

Роман Апостол: “Про культуру Google, створення EdTech стартапу Mate academy в Україні та його місію”