Роман Апостол: “Про культуру Google, створення EdTech стартапу Mate academy в Україні та його місію”

Поділитися

Роман Апостол, co-founder та CEO Mate academy, заснованого в Україні EdTech стартапу, який у 2022 році Google назвав “Rising star”. Основний продукт Mate academy – власна платформа, яка допомагає людям вивчати програмування, а важлива їх відмінність від інших навчальних закладів – гарантоване працевлаштування випускників.

Зараз 2500+ студентів працюють в 700+ компаніях по всьому світу.

Набувши перший досвід роботи в Україні, Роман потрапив в Google. Це сильно змінило його уявлення та цінності, та надало безцінний досвід, який Роман згодом використає у стартапі, який в той самий час створювала його дружина.

Робота в Google подобалася та Роман успішно просувався по кар’єрним сходам. Він реалізував декілька проєктів, які приносили компанії стабільні мільйони доларів.

Що було далі?

Дуже швидко він зрозумів, що потенціал та цінність Mate academy потенційно є значно вищою за ту цінність, яку Роман приносив Google.

У 2018 році Роман залишає всесвітньо відому компанію, повертається до України та з вірою в успіх активно розвиває стартап Mate academy.

Ведучі дізналися в Романа про його амбіції, плани та про всі складнощі, які довелося пройти на шляху засновника технологічного продукту:

Чому Роман обрав саме освітній напрям та як взагалі народився Mate academy?

Які цінності Google стали цінностями самого Романа, а згодом й EdTech стартапу?

Які плани щодо розвитку бізнесу? Як війна вплинула на очікування зі зростання?

Яка унікальність компанії та чому люди хочуть навчатися в Mate?

Про це, також про особисте, душевне та професійне дивіться і слухайте у новому випуску подкасту “Відверто про ІТ”.

Як вибрати чоловічий шкіряний ремінь під джинси

Оцінка результатів саміту НАТО