Яна Ovcharova презентувала нову пісню “Відпускай” про заклик не терпіти, те що не приносить тобі щастя

Поділитися

Співачка Яна Ovcharova презентувала нову пісню “Відпускай”, артистка закликає не терпіти та не чекати на позитивну мить від того, що вже принесло тобі нещастя, впевнено відпускати це, та крокувати вперед назустріч новим можливостям!

Пісня “Відпускай” транслює важливий меседж, Яна хоче, щоб кожен слухач відчув це полегшення, під час прослуховування нової пісні “Відпускай”: коли відпускаєш, те що робить тобі нестерпно боляче, тим самим ти знімаєш зі своїх рук невидимі кайдани, які до цього не дозволяли тобі рухатися!

Яна Ovcharova ділиться з нами відчуттям своєї нової пісні:

“ Якщо в коханні ти не щаслива, не відчуваєш взаємності, підтримки, а тільки біль, образи, сльози, розчарування, марні сподівання, то не чекай, не терпи, не чіпляйся за пусті обіцянки, а просто відпускай.. і будь щаслива! Що б не сталося, треба жити і йти вперед! ”.

Композиція “Відпускай” є другою в арсеналі співачки. Першу пісню “Сенсами” Яна випустила на честь свого хороброго та відданого чоловіка, який віддав життя за Україну! Ці дві пісні є повністю протилежними, попередня пісня була інтимно-болісною для Яни Овчарової, але “Відпускай”, як коментує сама співачка є більш позитивною. Найголовніша ціль нової пісні артистки – це задати гарний та приємний настрій для всіх, хто почує її трек!

Після випуску першої пісні “Сенсами” співачка Яна Ovcharova отримала неабиякий потужний відгук від людей, а у найближчому майбутньому саме вони стали відданими прихильниками творчості Яни.

Також Яна ділиться з нами своєю найбажанішою ціллю – співати зі своїми слухачами в унісон її трансляцію думок у цей світ через призму нових пісень. Яна щиро мріє та прагне знайти свою аудиторію, свого слухача!

Співачка спонукає розчинитися у новому треку та відчути особливий сенс, яким вона хоче поділитися з кожним :

“Кожен відчує свій особистий сенс у цій пісні. Можливо, хтось переосмислить своє життя, свої дії й надихнеться змінити їх на краще! А хтось, можливо, просто отримає задоволення від класної мелодії та ритму”.

Влітку в Україні стало ще більше роботи та зросли зарплати: на Тернопільщині масово кинулись в інтернет шукати роботу

Трек “Вороги” створений для того, щоб дати наснаги українським воїнам та збадьорити наш народ, бо плаксиві пісні остогидли за півтора року війни. Годі плакати, час діяти!