Трек “Вороги” створений для того, щоб дати наснаги українським воїнам та збадьорити наш народ, бо плаксиві пісні остогидли за півтора року війни. Годі плакати, час діяти!

Поділитися

Вітаю мене звуть Петреску Іван, я Dj з Дніпра котрому набридло слухати плаксиві пісні про війну і котрий робить музику яка дає сил та наснаги нашим військовим.

Трек “Вороги” це перший трек з майбутнього альбому, він кричить про те що ми, Українці нічого не боїмось і дамо відсіч ворогам хто б це не був, в данній композиції мова йде саме про росіян.

Цей трек у жанрі Техно, драйвовий та енергічний те що треба у наш час.

Популярним цей трек став як не дивно у ТікТок, там він отримав широку базу прихильників, військовослужбовці і звичайні громадяни писали багато коментарів подяки, бо наче саме цього треку не вистачало нам всім увесь цей час.

Про артиста:
Іван Петреску DJ з Дніпра який виступає під псевдонімом «PETRESCU» має декілька державних нагород таких як – медаль народної пошани «за служіння мистецтву», лауреат Українських та міжнародних фестивалів, пише електронну музику вже з 2017-го року, але це перший Україномовний трек діджея з Дніпра.

Яна Ovcharova презентувала нову пісню “Відпускай” про заклик не терпіти, те що не приносить тобі щастя

В Україні запустили платформу “Місто нуль відходів”