До свята “Halloween” в співачки Уляни Оніщенко, яка виступає під псевдонімом ULYA, вийде кліп “Маски”

Поділитися

Все розпочалось з телефонної розмови, де я почула фразу: «Уля, а ти все так сміливо розповідаєш? На що я сказала «так», для мене немає нічого такого, що я маю приховувати». На що мені прилетіла відповідь: «Але ж щастя любить тишу. Я ніколи не викладаю те, що відбувається в моєму житті, бо ще зглазять». Підтекст цієї фрази, який я вловила в голосі: «Мене розчарували люди, підірвали мою довіру і я більше НІКОЛИ не буду з ними відвертою на всі сто». Все б нічого, але це гра. Гра в схованки.

Я почала багато думати про це. Бо віртуальний світ соціальних мереж транслює нам «успішний успіх», коли в реальному житті ледве зводиш кінці з кінцями, «щирі посмішки», коли насправді все дуже погано, «щасливе сімейне життя», коли ви на грані розлучення…

Але ж транслювати зовсім інші речі або не транслювати їх зовсім – це втікати від реальності й втікати від себе. Пісня «Маски» – це сміливий заклик до того, щоб бути справжніми.

Моя ціль була: написати цю пісню, для аудиторії 20-35 за для того, щоб слухач замислився над своїм життям та обрав для себе «бути» чи «просто здаватись».

Довідка

Оніщенко Уляна. Проживає в місті Кам’янське, Дніпропетровської області. Вже 4 роки, як співачка випускає свої пісні під псевдонімом ULYA. В музичних колах її називають «затишна співачка, яка співає ліричний джаз».

Після перемоги українці готові брати участь у виборах і відбудовувати свою країну, орієнтуючись на місцеві інтереси

Учні Тернопільщини опановували підприємницькі навички