Не розкаже це мама, не навчать у школі

Поділитися

Молода та амбітна співачка GEREGA презентує свою дебютну відеороботу «Не в колі». 15-річна представниця тін-попу зазіхнула на доволі серйозну тему, а саме – музичну розповідь про психологічний стан, який переживають підлітки в період становлення своєї особистості. Авторкою композицію «Не в колі» є сама GEREGA. Вона поділилася – на написання пісні її надихнула доволі незвична психологічна вправа.
«На тренінгу від Києво-Могилянської академії, ми проходили незвичне завдання: кожний отримав дві коробки з паперовими кульками і мав на дотик розділити їх на білі та чорні. Протягом 10 хвилин ми намагалися їх сортувати, шукаючи певні характерні особливості на дотик. Згодом з’ясувалося, що всі кульки були білими. Знаючи умови, ми дійсно вірили, що ці кульки різні і наполегливо шукали відмінності. Так само в житті: нам часто кажуть про рамки, яким потрібно відповідати. Але чи є вони насправді? Ця вправа відверто тригернула мене. Ось так і народилася пісня «Не в колі», – відверто розповіла GEREGA.

За словами авторки та виконавиці, пісня «Не в колі» про героїню, яка перебуває в неналежному для себе місці, сірому і нудному, і бажає вийти з цієї клітки. В житті їй нічого не приносить задоволення і вона йде наперекір усьому та обирає себе.

«Я розумію, що співаю про доволі дорослі речі. Ми з однолітками дуже швидко дорослішаємо, бо не знаємо, що буде завтра. Адже часи, у яких жити, не обираємо. Так, у свої 15 я вже знаю, що таке тривожність, апатія, небажання нічого робити. І часто думала, що самовираження можливе лише у рамках суспільної думки форматом «бути як всі». Ніхто за тебе не проживе твоє життя. Цьому не навчить мама та не розкажуть у школі – це саме слова з того треку. Ось такі відчуття я прагнула передати», – описала співачка.
Беручи в роботу такий глибокий трек, продакшн PILOTS PRODUCTION, відомий співпрацею з Сергієм Лазановським, 7TEEN’S та іншими артистами, створив дуже концептуальну відеороботу. За сюжетом, GEREGA відвідує психотерапевта та розповідає про всі свої страхи та тривожні моменти, з якими стикається в житті. Під час цієї розповіді вона переноситься в свій уявний світ.

«Я вважаю, що відео вийшло дуже сильним. Дрімучий ліс, яким я блукаю, ми ототожнили з тривожними думками, у яких часто плутаємося. Також ми вирішили передати і боротьбу з негативними емоціями – причому не в переносному, а в прямому сенсі, використовуючи биту. Не обійшлося і без людей, які не завжди бажають нам щастя. Їх ми зобразили бездушними манекенами», – поділилася GEREGA.

1000 жінок отримають безоплатне навчання від Projector Foundation за підтримки ЄС. Оголошено перший набір

Таня Сущенко презентувала дебютну пісню “Живі”, яка неодмінно торкнеться кожного українського серця! Пісня про щоденну боротьбу українців за гідне життя та майбутнє нашої держави!