Таня Сущенко презентувала дебютну пісню “Живі”, яка неодмінно торкнеться кожного українського серця! Пісня про щоденну боротьбу українців за гідне життя та майбутнє нашої держави!

Поділитися

Співачка Таня Сущенко  презентувала свою дебютну пісню “Живі”- композиція, що дарує надію! Артистка торкається серце зворушливої теми для кожного українця – про щоденну боротьбу нашого народу за гідне життя та світле майбутнє України!

Таня Сущенко хоче поділитися зі слухачами своїми переживаннями, бо пісні Тані є відображенням її життя, вона розповідає нам, що інспірацією до написання пісень слугує те, що вона проживає, саме це надихає Таню на творчу діяльність.

Пісня “Живі” написана у стилі класичного українського року,  співачка хоче створювати власний неповторний стиль у якому одразу можна впізнати її творчість. 

Пісня Таня може зачепити не на жарт, бо вона про особисте, про те, що зараз на часі для кожного громадянина нашої держави!  Тому це так потужно може затриматись у думках кожного, хто почує її пісню.

Таня Сущенко щиро ділиться з нами головним повідомленням, яке вона хоче донести через реліз дебютної композиції “Живі”: 

“Моє повідомлення дуже просте: щоб щасливо жити на своїй землі нам доведеться сповна випити горя та печалі. Але за чорною смугою завжди йде біла, важливо не загубити дорогу та дійти до кінця!”.

Музика завжди крутилася навколо Тані, але все не знала як сісти дівчині на плече. 

Таня Сущенко співає з дитинства, в студентські роки дівчина активно брала участь у творчих конкурсах, тим самим набираючись потрібного досвіду для майбутнього музичного розвитку!

У найближчому майбутньому артистка планує завдяки своїй творчості позитивно впливати на свідомість наших людей, мотивувати їх на пробудження власної громадянської позиції , не пливти за течією, а впевнено тримати долю у своїх руках.

“В моїй творчості слухачі будуть знаходити себе. Для когось вона буде тригером, для когось променем світла в темноті, для когось адреналіном, для когось холодом. Кожен візьме від неї своє, але це і є задачею музики, чи не так?”

 Завдяки своїй творчості  Таня Сущенко також планує спрямовувати всі можливі фінансові потоки на ЗСУ та інші благодійні організації, що наближають нашу перемогу!

 “Ми живемо завдяки ЗСУ і тим, хто допомагає нашій країні – про це варто памʼятати щодня”.

Не розкаже це мама, не навчать у школі

Сергій Жадан став амбасадором мистецького проєкту Космогонія