Вирушаємо на полювання у гарний ліс за допомогою Elk Hunter від NetEnt

Поділитися

Дикі тварини нерідко стають частиною популярних консолей, але цього разу ситуація стає жвавішою. Сюжет Elk Hunter від NetEnt переносить гравців у дрімучий ліс, де їм доведеться полювати за різними його мешканцями. Але головним завданням стає збирання символів Лося, який приносить максимальний множник х5.

Запустивши слот вперше, користувачі побачать нестандартне ігрове поле 4х6, де немає ліній виплат. Однак, тут застосована середньо-висока дисперсія з максимальною віддачею 96.05%. Тому, робити ставки можна потренуватися не тільки в казино, а й на популярних бк України, що пропонують вигідні умови спортивних парі та діючу ліцензію.

При цьому, випробувати “Мисливця на Лосей” можна на невеликих ставках. Вони варіюються від 0.20 до 200 монет на обертання. Максимальний приз тут складає х2035, що досить непогано для такого захоплюючого автомата.

Про зовнішній вигляд “Мисливця на Лосей” та його базові виплати

Дії в базовому рівні відбуваються на тлі чудового пейзажу, де видно не лише ліс та зелену траву. За ними ховаються гори з засніженими вершинами, але ігрова сітка розміщена всередині екрану і має дерев’яну рамку. Щодо платних комбінацій, вони формуються у кластери від 6-8 до 12+ символів:

  • Гральні карти 10, J, Q, K та A, х0.1 – х2;
  • Орел, х0.3 – х2.5;
  • Пума, х0.4 – х3;
  • Ведмідь, х0.5 – х4;
  • Лось, від х0.5 до х5 за 6 – 12+ іконок;
  • Символ Вайлд служить одночасно, як мультиплей з додатковим множником. Медаль “Золотий Лось” є скаттером.

Також, важливо звернути увагу на те, що Elk Hunter показує дике лісове середовище, позбавлене людей. Також, тут не зустрінеш Рога лося або Ведмежу шкуру як прикрасу, тому не варто готуватися до прицілювання з рушниці. Тут, полювання, скоріш метафоричне, але воно здатне принести трохи грошей. І щобільше, геймплей доступний не тільки на комп’ютерах, але і смартфонах.

Детальніше про Multiplier Wild, фріспіни та купівлю бонусу

“Мисливець на Лосей” не можна назвати багатофункціональним слотом, але він включає все необхідне для заощадження балансу в дикій природі. Для початку, тут частими гостями будуть Дикі символи Мультиплей. Вони можуть з’являтися на будь-яких позиціях в основних та безкоштовних обертаннях, приносячи гравцю х2 – х10 до виграшу. При цьому, користувачі зможуть отримати до 5 таких символів одночасно. Потім всі отримані коефіцієнти додаються до загального множника виграшу.

Але, якщо під час основних спінів трапиться щонайменше три символи Емблеми Золотого Лося, гравець отримає 7 фріспінів. Паралельно, під час “вільних раундів” можуть випливати додаткові скатери, додаючи 2 або 5 обертань до поточного рівня. При цьому, символи Multiplier Wild залишаються на сітці до кінця бонусної гри. Додатково доступ до неї можна придбати за х60 від ставки. І останнє, хоча тут досить скромний максимальний виграш, Elk Hunter чудово підходить для початку знайомства зі світом гемблінгу.

 

Як забезпечити безперебійну та безаварійну роботу вагів на склад

Революції Гідності — 10 років!