Яка буде погода у першу декаду грудня?

Поділитися

1 грудня погоду в Тернопільській області визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклонічної депресії з південного-заходу.
Область: Хмарно. Опади, по північній половині області сніг та мокрий сніг, вночі місцями значний сніг; по південній половині – мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. Вітер північно-західний, 3 – 8 м/с. Температура впродовж доби від 3° морозу до 2° тепла.
Тернопіль: Хмарно. Опади, переважно у вигляді мокрого снігу та дощу. На дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу, ожеледь. Вітер північно-західний, 3 – 8 м/с. Температура впродовж доби від 1° морозу до 1° тепла.
2 грудня: Хмарно. Опади (сніг та мокрий сніг, подекуди з переходом в дощ), вночі та вранці значні. На дорогах ожеледиця. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. Вітер східний, 5 – 10 м/с. Температура впродовж доби від 4° морозу до 1° тепла.
3 грудня: Хмарно. Вночі опади, переважно у вигляді дощу та мокрого снігу. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7 – 12 м/с, вдень пориви 15 – 20 м/с. Температура впродовж доби 1 – 6° морозу.
У зв’язку з проходженням активних атмосферних фронтів з південного-заходу на території Тернопільської області та м. Тернопіль 1-3 грудня 2023 року очікується ускладнення погодних умов:
1 грудня опади, по північній половині області у вигляді снігу та мокрого снігу, вночі місцями значний сніг; по південній половині області у вигляді мокрого снігу та дощу.
Місцями налипання мокрого снігу та ожеледь.
На дорогах ожеледиця.
Коливання температурних показників впродовж доби від 3° морозу до 2° тепла.
2 грудня опади (сніг та мокрий сніг, подекуди з переходом в дощ), вночі та вранці значні опади.
Подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь.
На дорогах посилиться ожеледиця.
Коливання температурних показників впродовж доби від 4° морозу до 1° тепла.
3 грудня вночі опади, переважно у вигляді дощу та мокрого снігу. Вдень без істотних опадів.
Вранці та вдень пориви західного вітру, 15-20 м/с.
На дорогах ожеледиця.
Температура повітря впродовж доби 0-5° морозу.
Погодні умови відповідатимуть І (жовтому) рівню небезпечності.

У Теребовлянській громаді обговорюють як святкуватимуть Різдво Христове та Новий рік

На Тернопіллі шукають роботу 162 особи з інвалідністю