У Теребовлянській громаді обговорюють як святкуватимуть Різдво Христове та Новий рік

Поділитися

Попри війну у країні та небезпеку повітряних тривог, Різдво в нас вкрасти ніхто не зможе. Таку думку підтримали учасники організаційного комітету, перше засідання якого відбулось сьогодні, 30 листопада, під керівництвом теребовлянського міського голови Олега Продана.
❗️Отож, під час різдвяно-новорічних свят у Теребовлі працюватимуть різдвяні інсталяції та фотозони на трьох локаціях. У парку Князя Василька буде встановлено різдвяну шопку. На 22 грудня артисти Центру культури і дозвілля м.Теребовля готують для теребовлянців та гостей громади благодійне театралізоване дійство за мотивами твору Миколи Гоголя «Ніч перед Різдвом». Після 22 грудня усі бажаючі зможуть переглянути художні фільми на різдвяну тематику, повідомляє Теребовлянська міська рада

Жваву дискусію під час засідання оргкомітету викликало питання встановлення головної ялинки 🎄 в м.Теребовля. Учасники засідання вирішили винести дане питання на обговорення мешканців громади. Свою думку можна буде висловити в інтернет-опитуванні, яке буде розміщено на сторінці Теребовлянської міської ради у соціальній мережі Фейсбук та на офіційному вебсайті міської ради.
❗️Якщо ж жителі громади таки вирішать встановлювати ялинку, то Теребовлянський міський голова Олег Продан підкреслює, що кошти на це виділятись не будуть, адже у нас є ялинка,🌲яка росте у парку Князя Василька. Вбрання для неї використовуватимуть із попередніх років. Додатково нічого закупляти не планується.

Військові зможуть безкоштовно заморожувати репродуктивні клітини. Навіщо це потрібно і чому важливо?

Яка буде погода у першу декаду грудня?