Освітянам Тернопільщини – отримайте ваучер на навчання за спеціальностями “Дошкільна освіта” та “Психологія”

Поділитися

29 січня розпочинається навчання на базі Західноукраїнського національного університету за спеціальностями «Дошкільна освіта» та «Психологія» за напрямом «Організація освітнього процесу в умовах інклюзії у закладах дошкільної освіти та установах».
У плані навчання: організація освітнього інклюзивного середовища у закладах дошкільної освіти, корекційно-розвивальна робота з дітьми з різними видами порушень в умовах інклюзивного середовища, організація виховного процесу в умовах інклюзії, розвиток соціальної взаємодії дітей з особливими освітніми потребами, командний психолого-педагогічний супровід дитини з особливими освітніми потребами.
Довідково: Ваучер – це документ, який дає право безоплатно пройти навчання за однією із 124 професій та спеціальностей із затвердженого Переліку https://is.gd/qjIfuw
Все про організацію навчання за ваучером на вебсторінці Державного центру зайнятості у розділі “Навчання” – “Ваучери”, посилання тут http://surl.li/feqeq

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за тел. «гарячої лінії» – 0635765756.

Як зміняться виплати переселенцям з 1-го лютого

Папа Римський назвав секс “даром Божим”, але закликав не дивитися порно