Перший магазин чат-ботів від OpenAI вже працює

Поділитися

Штучний інтелект стає доступнішим. У середині минулого року з’явилася новина про те, що окремі користувачі ChatGPT зможуть створювати свої версії чат-ботів для виконання тих чи інших завдань. З січня 2024 року цю можливість реалізовано комерційно – першим кроком на шляху до цього стало створення окремого магазину таких чат-ботів.

Переваги передплати

Новий магазин має назву ChatGPT Store і планується, що згодом він зможе перетворитися на аналог популярних магазинів додатків для Android та Apple. Принаймні принцип роботи реалізовано так. Зазначається, що магазин доступний власникам платної версії передплати ChatGPT. За минулий рік про застосування інструментів ШІ заговорили в різних областях. Наприклад, вважається, що він зможе повністю змінити індустрію азартних ігор, вивівши її на новий рівень. Великі майданчики вже активно впроваджують штучний інтелект, щоб ігри на cazino-vip.org/ru/games/slots змогли приносити новий досвід.

Інтенсивний розвиток та поширення інструментів штучного інтелекту призводить до збільшення числа користувачів чат-ботом. На початок 2023 року ChatGPT зумів подолати позначку 100 млн користувачів, а можливість створювати власні чат-боти забезпечила новий сплеск інтересу. Результатом такого нововведення стали 3 млн різних чат-ботів, як заявляють в OpenAI.

Особливості магазину

Магазин ChatGPT Store обіцяє систему рейтингу – найпопулярніші чат-боти будуть очолювати рейтинги, а також передбачений пошук за категоріями. У майбутньому в компанії обіцяють детальніше поділитися тим, як саме користувачі зможуть заробляти на своїх творах.

Зазначається, що в магазині після верифікації будуть доступні лише ті чат-боти, якими сам користувач захоче поділитися, але при цьому обіцяно регулярне оновлення каталогу, де вже зібрані різні інструменти:

  • Чат-боти для бізнесу;
  • Навчальні послуги;
  • Графічні помічники тощо.

Магазин дозволить легко знаходити готові інструменти, що підходять під конкретні вимоги.

Безперечно, одним із ключових приводів для запуску такої платформи є комерційний. Компанія OpenAI постійно перебуває у пошуках нових джерел доходу та фінансування, які дозволять зберегти темпи вивчення та досконалості штучного інтелекту, які потребують великих інвестицій. Поки що нові ідеї сприймаються з ентузіазмом – після реалізації минулого року можливості створювати власні чат-боти тільки за перші дев’ять днів було створено понад 11 тисяч нових інструментів.

 

Особливості вибору очищувача повітря

Які види ставок на спорт є найбільш прибутковими