У січневому топі вакансій на Тернопільщині – водії, кухарі, продавці. Зарплата до 50 тисяч гривень

Поділитися
На сьогодні місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонують шукачам роботи більше 1,1 тис. вакансій від роботодавців регіону. З них – 19,3% із заробітною платою вищою від середньої по області.
Найбільша потреба у працівниках є на підприємствах переробної промисловості, в торгівлі, у сферах охорони здоров’я та надання соціальної допомоги, освіті, в транспорті.
У топ 10 вакансій області увійшли: водій, кухар, продавець, швачка, начальник відділу поштового зв’язку, вантажник, медсестра, бухгалтер, листоноша (поштар), лікар.
У топі професій за розміром зарплати:
– 50 тис. грн – водії автотранспортних засобів (на деяких підприємствах);
– 45 тис. грн – головний бухгалтер;
– 40 тис. грн – слюсар-електрик з ремонту електроустаткування;
– 31,8 тис. грн – головний інженер;
– 30 тис. грн – дизайнер меблів, інженер-конструктор, торгпредставник, шеф-кухар, кухар, начальник (завідувач) виробничої лабораторії;
– 28 тис. грн – монтажник устаткування зв’язку;
– 27-26 тис. грн – поліцейські (за спеціалізаціями); оператори лінії у виробництві харчової продукції (виробництво м’ясних продуктів).
Загалом зарплата залежить від виконуваних обов’язків та кваліфікації.
За детальнішою інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або за тел. «гарячої лінії» – 0635765756.
Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси:
ТГ-канали “Робота на Тернопільщині”, «Вакансії! Тернопільська область»
Пропонуєте роботу? Подайте вакансію, скориставшись Електронним помічником Роботодавця: http://surl.li/gmclv, а також через особистий кабінет роботодавця: https://www.dcz.gov.ua/cabinet (можна зайти через чат-бот @DCZWorkNowBbot), вона одразу буде опублікована і рекрутери почнуть підбір кандидатів.
Шукаєте роботу? Заповніть анкету-резюме: http://surl.li/byovs  
Відділ організаційно-інформаційної роботи Тернопільського обласного центру зайнятості

Коротка проза для вечірнього читання: що обрати

Бельгійські вчені винайшли найяскравіші світлодіоди