Покупки в інтернет-магазині рінго: асортимент та умови оплати

Поділитися

Один із небагатьох інтернет-магазинів, де зібрано все найнеобхідніше – це рінго. Тут є безліч товарів для себе, своєї сім’ї, дітей і для виконання професійних обов’язків. Кожна товарна позиція має всі характеристики, детальний опис та параметри, фотографії, а в деяких випадках навіть відео для візуалізації.

Асортимент зростає з кожним днем, є програма лояльності, знижки постійним клієнтам та акції різного типу. В інтернет-магазині рінго діє кілька способів оплати та доставки, є консультації з усіх питань, а також можливість замовити додаткові послуги. На всіх етапах взаємодії можна розраховувати на додаткову допомогу та рекомендації менеджерів.

Асортимент товарів

Продукція постачається офіційними постачальниками чи виробниками, що дозволяє отримати сертифікат якості та запропонувати клієнтам гарантію. Основний асортимент виглядає так:

  • смартфони та аксесуари (чисельні смартфони від різних виробників, а також зарядні пристрої, захисні плівки та скло, підставки та ремінці);
  • ноутбуки, планшети та ПК (графічні планшети, електронні книги, аксесуари до ноутбуків, комп’ютерна периферія та комплектуючі);
  • телевізори та мультимедіа (аксесуари для ТБ, додаткове обладнання для перегляду);
  • гаджети (екшен-камери, системи відеоспостереження, фітнес-браслети, фотоапарати, рації, маршрутизатори, смарт-годинник);
  • аудіо (навушники та гарнітури, портативні колонки, активні акустичні системи, домашні кінотеатри);
  • побутова техніка (велика, середня та дрібна техніка, освітлення та електрика, догляд за будинком та одягом, інструменти).

Додатково є кілька категорій різноманітних товарів. З їхньою допомогою можна спростити собі життя чи роботу, і навіть автоматизувати численні процеси. Поповнення асортименту постійне та з новинками можна ознайомитись на головній сторінці.

Переваги магазину рінго

Адміністрація проводить постійні розпродажі та акції, про що також повідомляється на головній сторінці сайту. Сервісна підтримка також надається, адже всі товари оригінальної якості пройшли сертифікацію в Україні. Якщо з якихось причин товар не підійшов, то є можливість повернути його протягом 14 днів відповідно до закону України.

На всіх етапах вибору, купівлі, оплати та доставки гарантується прозорість. Клієнти отримують інформацію повною мірою, а умови та зобов’язання не змінюються, залишаються протягом усіх етапів такими самими, як і були обумовлені раніше.

 

Боржникам знову відключатимуть газ, світло й воду: аналітики пояснили, хто уникне штрафів

13 лютого в Тернополі пройде зустріч для дружин і матерів загиблих воїнів