На ще одну квартиру спокусився “домушник”

Поділитися

Цими вихідними ще один «домушник» вирішив розжитись за чужий кошт. Як з’ясувалося, 42-річний тернополянин довший час обдумував те, як скоїти злочин та залишитись непокараним. Для цього він відстежив квартиру, яка не була під охороною, почав пильнувати за жителями квартири, коли саме вони покидають житло, оцінював їх зовнішній вигляд і вже подумки підраховував на скільки вдалим буде його «полювання».

Жага до дармового збагачення спонукала злодюгу скоріш реалізувати задумане. Не дочекавшись вечора, розпочав проникнення в квартиру. Проте, бажане не стало дійсним. Уважні сусіди вчасно помітили невідому особу та, не гаячи часу, сповістили про проникнення правоохоронців. Миттєве реагування Управління Державної служби охорони при УМВС України Тернопільської області на сигнал тривоги по лінії «102» дало змогу затримати «домушника» на місці події.

Затриманого доставлено до Тернопільського міського відділу міліції, де вирішується питання про притягнення зловмисника до кримінальної відповідальності згідно частини 1 статті 162 ККУ.

Задумайтесь, якщо ваша домівка «повна чаша», Ви живете в достатку і хороше матеріальне становище кидається в очі оточуючим, не варто спокушати долю та злочинців , є сенс подбати про встановлення охоронної сигналізації. Іноді, один тільки вигляд встановленої сигналізації відбиває у злочинців бажання ризикувати свободою, а Ваше майно залишиться цілим та недоторканим. Тож, будьте пильними, адже літній сезон – пора полювань квартирних злодіїв.

У Збаражі відновили “бордель для влади”

Міст біля технічного університету стане патріотичним!