“Народний контроль” нагадав комунальникам про обіцянку завершити ремонт двору на вулиці Злуки,53

Поділитися

Ще понад вісім місяців тому команда «Народного контролю» зверталася до комунальників із вимогою відремонтувати двір біля останнього під’їзду на вулиці Злуки, 53 у Тернополі. Тоді журналістам пообіцяли провести капітальний ремонт на території на початку осені. Втім місцевий ЖЕК так і не виконав обіцянку.

«Народний контроль» знову втрутився у справу.

Капітальний ремонт прибудинкової території на вул. Злуки, 53 проводили торік. Комунальники поклали новий асфальт біля всіх під’їздів, окрім останнього. Людей така несправедливість обурила, адже кошти були виділені на ремонт усього двору.

У місцевому ЖЕКу запевняли: обов’язково заасфальтують і пропущену ділянку. Як заявив директор ПП «Сонячне» Мирослава Ленчишин, роботи проведуть у вересні-жовтні. Втім біля під’їзду і досі розбитий тротуар.

«Невелику ділянку двору можна було вже давно заасфальтувати», – переконана місцева мешканка Наталія.

««Народний контроль» вже давно тримає цю проблему на контролі. Осінь майже завершилася, а двір так і не зробили. Ми будемо вимагати в комунальників виконати обіцяне», – наголосила активістка «Народного контролю» Зоряна Яремишин.

Команда «Народного контролю» звернулася у міську раду.

«Капітальний ремонт біля останнього під’їзду проведемо цього року», – запевнила заступник начальника управління ЖКГ Тернопільської міськради Ганна Муца.

«Народний контроль» простежить, щоб і ця обіцянка не виявилася порожніми словами.

Для критики Ландяка партія Надала витратила 80% виборчого бюджету

Василь Ломаченко нокаутував мексиканця Коасича (відео)