Громадськість Тернополя шокована вульгарною позицією прес-секретаря мера

Поділитися

Якщо Ви подумали, що прес-секретар мера Тернополя знялась у пікантній фотосесії, то, на жаль, вас розчаруємо. Вульгарність позиції прес-секретаря Тернопільської міської ради, а за сумісництвом депутата Тернопільської міської ради від партії «Свобода» Катерини Калуш полягає у тому, що вона не лише не відстоює інтереси тернополян, але й потакає бездіяльності комунальних служб Тернопільської міської ради. Тих самих служб, які ще квартал тому критикувала щоденно у своїх інформаційних матеріалах від партії «Свобода»

Не так давно Катерина Калуш разом із своїми однопартійцями обмальовувала ями на тернопільських дорогах. Прес-реліз із відповідними фото вона надіслала сумлінно чи не у кожну газету Тернополя. Друкувала дану інформацію й «Про все». У кінці листопада «свободівці» добились правди, Сергій Надал був «коронований» на сесії Тернопільської міської ради, Катерина Калуш, цілком логічно, зайняла крісло керівника прес-служби. Але тут почались перші «пробуксовки».

Сайт міської ради поступово перетворився на рупор партії «Свобода». Ну, нехай. Молода, «зелена» дівчина, яка до того ніде не працювала, трішки «захопилась».

Проте, чим далі в ліс, тим більше дров. Незаповнений сайт Тернопільської міської ради елементарною інформацією вражав вже не тільки журналістів, але й пересічних тернополян. У пресі почали з’являтись критичні статті, оскільки навіть не професійний журналіст в екс-мера Богдана Левківа справлявся краще з обов’язками.

Днями громадськість Тернополя шокував не фаховий, а головне – лицемірний коментар Катерини Калуш, як керівника відділу зв’язків з громадськістю та ЗМІ міської ради у газеті «РІА+» за 19 січня. У статті «Відсудила 6500 гривень за яму на дорозі» йшлося, що тернополянка за кермом потрапила в яму на об’їзній вулиці, внаслідок чого змушена була витратити кілька тисяч гривень на ремонт автомобіля. Після того жінка виграла суд. Відповідачем була Тернопільська міська рада.

Ми розуміємо, що мерія за керівництва Сергія Надала не мала фізично часу і можливостей ремонтувати дороги. Адже пан Надал приступив до виконання обов’язків коли на дворі лежав сніг. Зрозуміло, що добрий господар тоді не ремонтуватиме шляхи.

Але «клерки» міської ради разом з керівниками комунальних установ, які відповідальні за ремонт доріг, напевно, вирішили підставити Сергія Надала. Мовляв, не відомо, чи там жінка потрапила колесом в яму, чи де інде, чи справна була машина. Хоча потерпіла юридично  все довела у суді. Коментар адвоката Василя Когута тому підтвердження.

Але, замість того, щоб вибачитись за недолугого попередника, який не зумів нормально відремонтувати дороги, ледачі і злодійкуваті чинуші почали хором «співати», що водій бреше.

Люди добрі, що ж це таке робиться? Ще влітку-восени дороги у Тернополі  були препаршивими, а тепер виходить, що всі водії наклепи зводять? Чи просто юна керівник прес-служби погарячкувала? Можливо, пану меру варто провести аналіз, звернутись до водіїв Тернополя, пообіцяти відремонтувати дороги до осені 2011 року. Люди у нас терплячі, тим більше до своїх патріотів. Можливо, не варто ставати відразу в позу?

У Державному архіві Тернопільської області відкрилась виставка «Україна: один народ – одна держава», присвячена 92-гій річниці проголошення Акту Соборності українських земель

Гривень справді побільшало, але це не призведе до інфляції