Від волонтерства до лідерства: безоплатний курс для українок

Поділитися
Команди STEM is FEM запустили реєстрацію на безоплатний курс «Важливість громадської активності для побудови кар’єри: ДІЙ». Це тримісячна освітня програма для дівчат віком 14-22 років, які прагнуть розвивати свої лідерські якості через волонтерську діяльність.
В основі курсу 6 інтерактивних вебінарів, під час яких учасниці дізнаються, як волонтерство та громадська активність можуть стати ключовим інструментом для особистісного зростання.
Курс «ДІЙ!» стартує у вересні за підтримки Projector Foundation і має на меті створити спільноту проактивних молодих жінок, готових взяти на себе відповідальність за зміни у суспільстві та власній кар’єрі.
Детальніший опис програми, перелік спікерок та лінк на реєстрацію за посиланням.
Наприкінці навчання учасниці отримають сертифікати, доступ до кар’єрних консультацій від понад 30 експертів, менторську підтримку в реалізації власних ініціатив, а також можливість стати частиною спільноти однодумиць.

Серед спікерок курсу — досвідчені громадські діячки, підприємиці, менеджерки, медійніці:

 

  1. «Вступ до волонтерства» — Тамара Міщеріна, лідерка з підбору персоналу та HR y Nova Ukraine, амбасадорка Linkedin.
  2. «Менторство як шлях до лідерства» — Аліна Щербина, Керівниця ГО STEM is FEM, голова БФ “Покоління ЮА“, проєктна лідерка комунікаційних проєктів Truman
  3. «Міжнародні програми та їх можливості» — Оксана Матіяш, голова правління ГО «Teach For Ukraine», перша стипендіатка з України Фонду Барака Обами в Колумбійському Університеті.
  4. «Вплив громадської активності на професійний шлях» — Анастасія Деєва, генеральна директорка Tokarev Foundation Ukraine.
  5. «Громадська активність та вступ до ВНЗ» — Євгенія Клепа, директорка з партнерств та інновацій у SET University.
  6. «Власний суспільний проєкт: від ідеї до реалізації» —  Марія Тінтул, керівниця відділу розвитку бізнесу у Startup Wise Guys.

Як контролюватимуть гроші, які витрачають на передвиборчу агітацію?

Як діяти, якщо порушено строки розгляду заяви про надання статусу учасника бойових дій