Відбулися останні Вуличні Співи 2011 року

Поділитися

18 листопада 2011 року на Площі Ринок відбулися останні в році, двадцять восьмі Вуличні Співи. Щоп’ятниці вони об’єднують у дружному колі різні вікові категорії, професії, міста, навіть країни. Організатором заходу є львівська обласна громадська організація “Борець”. Кожного тижня, окрім часу посту, ось уже рік біля фонтану з Нептуном збирається молодь під музичний супровід вчити одне одного і поширювати українських пісень. Під час заходу організатори пропонують користуватися співаниками видання громадської організації “Борець”, які налічують 228 пісень з акордами. Щоразу до співу долучається близько 50-70 людей, це і постійні учасники заходу, і перехожі на вулиці.

За розкладом до Різдвяного посту повинні відбутися ще одні Співи, 25 листопада, але в пам’ять жертв Голодомору Вуличні Співи в цей день мовчатимуть.

Мета заходу – згуртувати та заохотити молодь співати українських повстанських, народних та сучасних пісень, популяризувати українську пісню, підтримувати статус Львова як культурної столиці України.

Перші Вуличні Співи відбулися 15 жовтня 2010 року.

З гітарою навколо світу

Тепер тернопільські школярі знають все про роботу…