1000 гривень за зізнання у коханні пропонують у Тернополі

Поділитися

– Взяти участь у цьому конкурсі може кожний охочий, незалежно від віку чи статі. Може освідчуватись навіть цілий колектив, – розповідає директор арт-клубу “Коза” Ігор Мамус. – Не має значення, кому саме ви будете освідчуватися – коханій людині чи всьому світу. Головне, щоб це було креативно.
Щоб взяти участь у цьому конкурсі, треба заповнити анкету. У ній вказати, що саме буде робити учасник. Анкети приймати до останнього до 13 лютого включно. В анкеті учасники зможуть зазначити, яке саме обладнання їм потрібне для виступу, повідомляє 20 хвилин
– Кожному учаснику дадуть 5-10 хвилин для виступу, – говорить пан Мамус. – Тема дійства буде зізнання у коханні. Але це може бути у будь-якій формі. Наприклад: читання віршу, або виконання пісні, танцю. Або хтось захоче приготувати їжу. Бажано, щоб ці освідчення були різні. Не просто “я тебе кохаю”, а щось цікаве.
Оцінювати учасників буде журі, до складу, якого увійде арт-директор “Кози”, а також декілька людей із гостей закладу. Переможець, який отримає гроші, буде один. Але також будуть додаткові призи.
– Крім цього буде оздоблення бару, – каже чоловік. – До цього свято в приміщені встановлять додаткові декорації. Ми повісимо манекен молодої людини, ніби він закохався і заплутався у скотчі. А на вулицю виставимо металічне ліжко.
Подивитись на це дійство люди зможуть прийти безкоштовно. Після освідчень для публіки буде грати діджей Орест Голець. Анкету учасника можна отримати у самому арт-барі “Коза” або на їхньому сайті. Початок — 14 лютого о 20.00.

Тернопільським вчителям, офіцерам та автомеханікам інформація для роздумів

Сьогодні інтернет-простір буде насолоджуватись спілкуванням з Олегом Германом