Випадкове знайомство закінчилося крадіжкою

Поділитися
     Один вечір 27-річний тернополянин провів весело в компанії чотирьох малознайомих йому осіб. Наступний день молодий чоловік оббивав пороги міліцейського відділу, аби повернути крадений годинник та мобільний телефон. Міліціонери допомогли чоловікові, який через власну безпечність втратив майно.
    Кількахвилинне випадкове знайомство компанії молодих людей переросло у спільний відпочинок у сауні. Тернополянин зустрів двох дівчат та двох парубків на залізничному вокзалі. Декілька хвилин спілкування і юнак став майже своїм для молодих людей. Далі – спілкування у сауні. Тут почалося найцікавіше – відкрилися справжні обличчя новоспечених знайомих. Допоки дівчата розважали молодого чоловіка, двоє хлопців кудись зникли. А разом з ними – мобільний та наручний годинник потерпілого.
    Уже від міліціонерів, до котрих звернувся за допомогою, тернополянин довідався, що провів час у компанії раніше судимих осіб. Двоє парубків та одна з дівчат уже мали судимості за майнові злочини – крадіжки, пограбування, незаконне заволодіння транспортним засобом.
    Міліціонери затримали підозрюваних. Ними виявилися 35-річний житель обласного центру та 21-річний житель Миролюбівки Тернопільського району. Зловмисники визнали свою провину і повернули крадене. Проте молодим людям кримінального покарання за вчинене уникнути не вдасться.

Обікрали місце роботи

Безпечністю потерпілих користають злодії-«барсеточники»