Тернопільські лісівники допомагають боротися зі сніговою стихією

Поділитися

Лісівники розчистили від снігу 37 кілометрів доріг та надали 9 одиниць техніки підвищеної прохідності

Станом на 18 грудня ц.р. снігопади в Тернопільській області дещо припинилися. Проте багато доріг залишаються ще в полоні снігу. Крім того, мінусова температура лише перешкоджає техніці прочищати значний сніговий покрив, який утворився за минулі вихідні на дорогах обласного й районних центрів.

Працівники держпідприємств Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства допомагають дорожнім службам, залучаючи техніку підвищеної прохідності для розчистки снігових заметів з доріг, яка є в наявності підприємств. Крім того, лісівники самотужки розчищають сніг підручними засобами.

Так, Бучацьке лісове господарство надало 1 грейдер Е-2661 та 4 автомобілі підвищеної прохідності ЗІЛ-131, витрачено 240 літрів пально-мастильних матеріалів, розчищено 12 кілометрів доріг. Також залучено 5 працівників лісового господарства.

Працівниками ДП «Чортківське лісове господарство» розчищено 5 кілометрів доріг, надано 2 автомобілі підвищеної прохідності, затрачено 50 літрів пально-мастильних матеріалів, залучено до робіт з розчищення снігу та звільнення доріг від зламаних дерев у результаті стихії, 4 працівники Чортківського лісгоспу.

У природному заповіднику «Медобори» прибрано 10 дерев на дорогах та ЛЕМ, до робіт залучено 4 працівники.

Зусиллями працівників ДП «Кременецьке лісове господарство» розчищено 15 кілометрів доріг, прибрано 13 дерев з автошляхів та надано 2 автомобілі підвищеної прохідності. До робіт залучено 4 працівників лісгоспу, втрачено 350 літрів пального.

ДП «Бережанське лісомисливське господарство» надано 2 трактори МТЗ-82. Розчищено 5 кілометрів доріг. Залучено 10 працівників до розчищення доріг від снігового покриву.

Всього розчищено 37 кілометрів доріг, прибрано 23 дерева на дорогах та ЛЕМ, залучено 23 працівники для розчищення снігу.

Станом на 18 грудня ц.р. лісівники Тернопільщини продовжують роботи з розчистки доріг від снігу.

Прес-служба Тернопільського облуправління ЛМГ

Зима в селі Богданівка Підволочиського району вражає

дурниця тижня: транспорт тернополян блокує роботу снігоочисної техніки вважає влада. Місто для комунальників чи городян?