6 серпня у Скалаті знову почистять замок

Поділитися

Тернопільщина славиться тим, що тут знаходиться близько 30% всіх історичних замкових споруд, розміщених на території держави. Як відомо в місті Скалат є пам’ятка архітектури ХVII ст. державного значення “Скалатський замок”, якиа потребує допомоги в проводенні реконструкції.

З нагоди святкування 500-річного ювілею міста Скалат на запрошення управління у справах сім’ї та молоді тернопільської облдержадміністрації та Тернопільського молодіжного центру праці долучитись до Всеукраїнської молодіжної акції «Пам’ятати. Відродити. Зберегти» відгукнулися молоді не байдужі волонтери.

Серед тих, хто приїхав допомогти були волонтери які брали участь у подібних акціях не вперше. Атмосфера панувала доброзичливою, люди ділилися один з одним інструментами, спілкувалися, та ділились враженнями від багаторічної історії замку.

За словами організатора Ірини Нестюк – директора Тернопільського молодіжного центру праці: «Зараз місто потребує допомоги в проведенні реконструкції Скалатського замку. Ця акція спрямована на привернення уваги громадськості до проблеми оновлення та впорядкування території та відновленні туристичного потенціалу м. Скалат».

Молодіжні організації та волонтери, які не змогли цього разу взяти участь у впрорядкуванні Скалатського замку, але мають бажання, просимо звертатись до Тернопільського молодіжного центру праці за тел.42-01-36 або 098 711 19 21.

Наступну акцію «Пам’ятати. Відродити. Зберегти» в м. Скалат заплановано провести 6.08.2013 року. Запрошуються усі небайдужі активісти, студенти, громадські організації, та інша свідома молодь.

 

Тернопільський обласний молодіжний центр праці

Замість чемпіонату Європи на тернопільському озері будуть лише фестивалити?

Підтверджуємо взяття на облік в органах Міндоходів