Як тернополяни оцінюють діяльність головної освітянки міста: чому така різниця між рішенням виконкому і опитуванням?

Поділитися

4 вересня відбулося засідання виконавчого комітету Тернопільської міської ради. На порядок денний було винесено питання звіту керівника управління освіти Ольги Похиляк. Ще за дві години до початку засідання виконкому, яке розпочалось о 9 годині, ми розмістили на сайті опитування щодо роботи начальниці. Зробили це тому, бо таких регулярних скандалів, пікетів педагогів, протестів з садочками і т.п. не було за жодної каденції міської ради. Хіба за Тригуби керівництво шкіл “нагинали”.  Не знали як відбудеться звіт на виконкомі й читачі “ПРО ВСЕ”, зокрема педагоги тернопільських шкіл, які масово долучились до голосування, скидали його у соціальні мережі, педагогічні форуми і т.п. Неофіційно ми отримали приватні листи чи не з кожної тернопільської школи. Вчителі пишуть, що дуже радо голосували і дякували нам, що ми розмістили таке відверте опитування. Звісно, педагоги розуміють,  що вплинути на позицію членів виконкому, в яких “рука руку миє” і кожен голос на рахунку, в тім числі й депутатки Похиляк, не реально. Проте, саме опитування “ПРО ВСЕ” яскраво демонструє ставлення педагогічної громадської Тернополя до діяльності скандальної начальниці.

Не знала, напевно, й пані Похиляк про наше опитування. Під час звіту вона “щебетала” меру, що на останній вчительській конференції вперше за багато років у жодного педагога чи директора школи не виникло запитань (слухай аудіозапис на першій хвилині)

Як написала нам вчителька однієї із шкіл на БАМі, “на вчительській конференції навіть не було сенсу що питати пані Похиляк, оскільки вона хвора на нарцисизм, а критичне питання будь-кого сприймає за особисту образу”.

Ми хотіли прокоментувати ситуацію від редакції “ПРО ВСЕ”, проте, коли переглянули цифри з опитування за дві доби, зрозуміли, що саме опитування яскраво демонструє реальну оцінку педагогів свого керівника.

За дві доби аж троє людей (!) проголосували за те, що Ольга Похиляк “чудовий керівник”, а понад тисячу засудили її діяльність. Як пожартувала вчора ввечері одна з дописувачок “ПРО ВСЕ”, напевно позитивно оцінює свою роботу сама начальниця, її заступниця і… якийсь підвипивший вчитель інформатики, який не потрапив у лунку з критичною оцінкою )))

[poll id=”120″]

Нове щастя від керівниці “привалило 4 вересня… Відео колег з телеканалу ТВ-4

Як сьогодні прозвітує управління освіти? (опитування)

Тиждень слінгоносіння 2013 в Тернополі

Чортків таки отримає статус міста обласного значення?