Юлія Тимошенко привітала Януковича

Поділитися

Відкритий лист Юлі Тимошенко до Віктора Януковича

 Привітання Віктору Федоровичу з Днем Політичного Бабака

 Учора в Україні був День Політичного Бабака. Увесь політикум України в останні тижні чекав цього Дня, щоб зрозуміти: витягне Віктор Федорович свого непокірного депутата Ігоря Маркова із Верховної Ради чи ні. Учора стало зрозумілим: Віктор Федорович Ігоря Маркова із парламенту витягнув… Грубо та вкрай антиконституційно. Тепер є можливість зробити цілий ряд прогнозів.

По-перше, Янукович та європейські цінності такі самі непоєднувальні речі, як дві несумісні між собою групи крові. Усі так звані європейські закони, які зараз з таким напруженням приймаються, на жаль, нічого не змінять у житті українців та будуть носити виключно фасадний характер. Нічого в Україні відносно європейських цінностей не зміниться і після підписання Угоди про асоціацію, бо Віктор Федорович буде продовжувати будувати первіснообщинний лад, не зважаючи на Угоду. Якщо ми хочемо приживити в Україні європейські цінності, а не просто підписати ритуальні документи, в 2015 році треба міняти первісного вождя.

По-друге, парламенту в Україні вже не було до 12 вересня, тепер його не буде ще більше.

По-третє, членам політичної команди Партії регіонів 12 вересня прищепили смертельний вірус страху. Тепер усі вони будуть боятися свого лідера більше, ніж опозицію, і, як наслідок, не будуть з повною віддачею працювати на перемогу Януковича в 2015 році ні на Сході, ні на Заході. З цього моменту кожен з них почне таємно шукати собі місце в інших політичних групах.

По-четверте, Ігор Марков зробить життя Партії регіонів чесним, прозорим та зрозумілим для суспільства. Тепер уся їх тіньова корупція та політична ницість більше не будуть таємницею для України та світу. У правлячій партії з моменту наруги над своїм соратником розпочнуться достатньо інтенсивні процеси розпаду. Ігор Марков- це початок кінця партії Януковича.

І останнє, п‘яте. 12 вересня на Сході та Півдні України народився новий молодий, енергійний, харизматичний, ідеологічний лідер проросійськи налаштованих громадян України, який гарантовано буде балотуватися в Президенти України, а це вже початок кінця самого Януковича.

З Днем Політичного Бабака Вас, Вікторе Федоровичу!

Юлія Тимошенко,

Качанівська колонія,

Харків,

13 вересня

 

Відомим тернополянам почали підкидати фальшиву “Українську правду”

***

У Тернополі затопило бізнес-імперію мера (відео)

***

Герой України почав розколювати опозицію

***

Юлія Тимошенко привітала Януковича

***

Мало хто знає, що 11 вересня в Нью-Йорку, рятуючи людей, героїчно загинув українець Іван Скала

 

Герой України почав розколювати опозицію

Мало хто знає, що 11 вересня в Нью-Йорку, рятуючи людей, героїчно загинув українець Іван Скала