У Тернополі австрійську бруківку таки вкрали (фотодоказ)

Поділитися
Так бруківки здирали трактором, який аж буксував, бо не міг подужати зруйнувати якісну кладку

На початку вересня тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ” оприлюднила замітку Як інтернет-газета “Про все” не дала вкрасти бруківку на вулиці Миру Такий оптимістичний заголовок був викликаний тим, що місцеві ЗМІ, як і “ПРО ВСЕ”, неодноразово піднімали проблему про безслідне зникнення кам’яної бруківки, яку забирають комунальники при ремонті шляхів. Замість неї сучасні горе-майстри стелять “пластиліновий асфальт”, на який мер дає лише рік гарантії після капітального ремонту. Торік заступник міського голови Тернополя Владислав Стемковський газеті “20 хвилин” навішав лапші, що за давністю справи, на їхній інформаційний запит не може конкретно сказати, куди поділась бруківка. Наші колеги тоді підрахували, що пропало, а насправді чиновники розікрали для своїх дач майже на півтора мільйони гривень кам’яної тесаної бруківки. Цікаво, куди встелять бруківку з вулиці Миру?- запитало “ПРО ВСЕ”. І  виявилось – нікуди! Про бруківку на вулиці Миру вже навіть не згадують в офіційних інтерв’ю у середині вересня

 

-Чиновники вирішили від гріха подалі встановити її на місці,- жартували майстри з горе-злодіїв з Тернопільської міської ради. Сказали нам її назад поставити, бо якась інтернет-газета почала про це писати. Тільки зробимо бетонне покриття, бо її не так просто класти, вмостимо для рівнів арматуру- розповідали щиро майстри журналісту “ПРО ВСЕ”.

Так під базальтову бруківку заляли бетон і розмістили штирі

Проте, злодійська жилка чиновників виявилась сильнішою і бруківку таки вкрали. Як не як – на зупинці на вулиці Миру було бруківки на 10-15 тисяч євро!

А відбрехатися владі не виходить, бо в бетон  розмістили залізну арматуру, яка при нинішньому неякісному асфальтному покритті просто проб’є колеса в громадському транспорту.

Ось так виглядає вулиця Миру після ремонту і без бруківки. Із заасфальтованими штирями

Питання лише в тому, на скільки часу витримає асфальт вагу маршруток.

Канадієць Тарас Малюжинський розповів історію про свого дідуся Миколу

Кременчани! Давайте зробимо місто чистішим!