Кращий кондуктор в Тернополі отримала фотоапарат

Поділитися


5 липня у актовому залі тролейбусного депо підбили підсумки конкурсу «Кращий кондуктор». Конкурсна комісія так і не змогла через ряд причин визнати найкращого кондуктора, натомість свої призи отримали кондуктори за 2 і 3 зайняті місця.

Як зазначив перший заступник директора КП «Тернопільелектротранс» Володимир Зелінський, кращого кондуктора визначали за кількома критеріями: виконання плану доходів, найбільша сума зданої виручки, відсутність порушень трудової дисципліни та утримання робочого місця в належному стані. Дирекція КП «Тернопільелектротранс» в особі його керівника Андрія Мастюха та профспілковий комітет підприємства (голова Микола Карпишин), окрім традиційних грамот, цього разу заохотили своїх кращих працівників і цінними подарунками.

– У зв’язку з тим, що найкращих показників роботи не показав жодний кондуктор, перше місце не присвоюється нікому, – зазначив Володимир Миколайович. – Натомість друге місце в конкурсі виборола Наталя Буцік, якій вручено цифровий фотоапарат, а третє місце зайняв кондуктор Орест Зінько, приз якого – мобільний телефон.

Як зауважив голова профспілкового комітету підприємства Микола Карпашин, хоча головний приз конкурсу й не був розіграний (що це за приз, керівництво КП «ТЕТ» тримає в таємниці), та він залишається і переходить на наступний квартал. Тим самим кондуктори мають стимул працювати ще краще та отримувати заслужені винагороди.

Великі звершення — з маленької мрії

Справи проти Тимошенко розвалюються – це підтвердило СБУ