У Коропці “накрутили” з бюджетом і наметами на 85 тисяч гривень

Поділитися

Відповідно до плану роботи МКРВ в Бучацькому та Монастириському районах, в червні – липні 2011 року проведено ревізію Коропецького селищного бюджету за 2009-2010 роки та п’ять місяців поточного  року.

Ревізією встановлено фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму більше 85 тис. гривень.

Зокрема ревізорами виявлено завищення ТзОВ “Зодчий”  обсягів та вартості виконаних робіт по облаштуванню наметових таборів  в смт  Коропець на 43 тис. гривень.

Ряд порушень допущено і при нарахуванні та виплаті заробітної плати. Так, з різних причин недораховано заробітної плати працівникам установ селищної ради в сумі 13,6 тис. гривень. Також допущено переплату заробітної плати внаслідок завищення посадових окладів, надбавки за вислугу років, оплати за невідпрацьований робочий час,  неправильно нарахованої індексації грошових доходів і за час перебування працівників у відрядженнях на загальну суму 10,7 тис. гривень. Окрім того, сільському голові було виплачено допомогу без відповідного рішення сесії селищної ради в сумі 4,8 тис. гривень. Дані порушення призвели до зайвого перерахування внесків до державних цільових фондів 5,6 тис. гривень.

Ревізією встановлено недоотримання коштів  в сумі 3,4 тис. грн. за реалізоване обладнання бетонного цеху, власником якого була селищна рада.

За наслідками ревізії на чотирьох осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення. Про результати ревізії поінформовано прокуратуру Монастириського району, повідомили “Про все” у прес – службі КРУ

в Тернопільській області

Як депутатів Лановецької районної ради “готують” до сесії…

У Збаразькій лікарні “нахімічили” з лікуванням на 300 тисяч