Жодного голосу регіоналам!

Поділитися

Таку акцію в Галичині започаткував кандидат в народні депутати по теребовлянському виборчому округу №166 Михайло Апостол. Кандидат від опозиції вважає, що мешканці патріотичної Західної України повинні не допустити продажу жодного голосу, фальсифікації волевиявлення громади. Акцію «Жодного голосу регіоналам!» підтримують мешканці Теребовлянського, Бучацького, Монастириського та Гусятинського районів, де зустрічається з виборцями кандидат від об’єднаної опозиції. Як писала інтернет-газета «Про все» на Теребовлянщині навіть найбідніші люди відмовились від «солодкого» хабаря влади. Днями у села Теребовлянського району завезли «соціальні пакети» від провладного кандидата в народні депутати Надії Хоптян. У продуктовий набір входить: 5 кілограм гречки, 5 кілограм цукру та літр олії. Секретарів сільських рад зобов’язали рознести пакунки по хатах. Таким чином мали загітували за кандидатшу. Але, виявилось, не все так погано у нашому краї, як повідомляють телеканали олігархів із «зомбоящиків».

У селі Долина навіть найбідніші люди відмовились брати пакети. Тому ці пакети й досі стоять в їхній сільраді.  Аналогічна ситуація в селах Могильниця, Різдвяни, Папірня і Підгайчики.

Михайло Апостол дякує землякам за підтримку у цьому надзвичайно актуальному для України починанні і вірить, що до його ініціативи підключиться уся Галичина, Волинь, Поділля та й врешті вся країна!

Водопостачання Тернополя буде частково припинено

Михайло Савчук не знає таблички множення?