У Чорткові тривають судові розбірки: Кобіс приїхав на суд захистити Гульку

Поділитися

3 березня 2015 відбулось чергове судове засідання Чортківського районного суду у справі щодо притягнення до відповідальності начальника відділу освіти Чортківської РДА І.Гульки за корупційні дії за позовом СБУ.

На засідання, в якості світка, прибув екс- голова Чортківської РДА – регіонал Кобіс С.В., який саме і призначив Гульку І.М. на дану посаду. Подумаєте, а до чого тут Кобіс та все дуже просто. Після початку суду, Гулька І.М. “заднім числом” оформляє заяву про отримання дозволу Кобіса С.В. у 2014 році на вчителювання в Улашківській ЗОШ та підписує його у колишнього “шефа”. Про такий документ в самій РДА нічого не знали, через що і почали службове розслідування. Кобіс прибув на суд для підтвердження наявність цього документа, що і успішно зробив. Проте в інших регіоналів Філяка Р.Ю. та Габруської Ж.В.з пам’яттю набагато гірше і вони не змогли пояснити чому на даному документі немає їхні підписів.

Такий десант регіоналів, які перебували на високих посадах, як свідків на захист начальника освіти Чортківського району розставляє усі крапки у історії про належність Гульки до влади Януковича. Можна сказати із впевненістю, що справу Чортківський районний суду потихеньку “замне”. Традиційно вільними слухачами на захист стали директори та вчителі шкіл і
представник ГО “Громадський майдан”.

Дана справа стала свідченням того, що не зважаючи на смерті Героїв задля кращого життя в країні, на місцях нічого не змінилось. Особисті зв’язки, корупція, красива брехня та владні інтереси переважають над буквою закону. І ми ще дивуємось чому нас не чекають у Європі.

Новини Чортківські

Дві війни

Підписано угоди щодо зайнятості переселенців: ла-ла-ла-ла