Екскурсії Верховною Радою до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

Поділитися

23 та 24 серпня Верховна Рада України запрошує всіх охочих відвідати оглядові екскурсії сесійним будинком єдиного законодавчого органу країни.

Під час 30-хвилинної екскурсії Ви матимете змогу на власні очі побачити національну реліквію – Прапор Незалежності, який народні депутати І демократичного скликання внесли до сесійної зали Верховної Ради 24 серпня 1991 року, завітати на балкон сесійної зали, в якій ухвалюються закони України, а також оглянути колекцію експонатів, що безпосередньо пов’язані з набуттям Україною незалежності.

Екскурсії проводитимуться у групах щопівгодини:
23 серпня з 13:00 до 18:00
24 серпня з 12:00 до 18:00

Для того, аби потрапити на екскурсію, слід попередньо зареєструватися та обрати час екскурсії за посиланням: http://rada.setmore.com/

Реєстрація на екскурсії 23 серпня завершується о 9:00 23 серпня, а на екскурсії 24 серпня – о 9:00 24 серпня.

ВАЖЛИВО: Сесійний будинок Верховної Ради України можна буде відвідати, маючи при собі паспорт громадянина України (або паспорт для виїзду за кордон), для молоді до 16 років — свідоцтво про народження.

Громадяни без документів не матимуть змоги потрапити до приміщення парламенту. Окрім того, на екскурсію не можна приходити з валізами, багажем та іншими великогабаритними предметами. Для уникнення незручностей під час відвідин та проходження контролю безпеки, прохання ознайомитися та неухильно дотримуватися Правил перебування у будинку Верховної Ради України осіб, допущених на відкриті пленарні засідання Верховної Ради України (http://iportal.rada.gov.ua/fsview/99824.html)

Хто візьме участь у Ході Нескорених?

Порошенко нагородив до 25 річниці Незалежності України всіх, кого лишень підсунули на підпис