Екс-губернатор Тернопільщини Цимбалюк розповів відверто про обрізання

Поділитися

Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк ще не знає, за яким критерієм має відбуватися скорочення кількості районів у областях України, анонсоване Президентом України Віктором Януковичем.

«Ми тільки будемо радитися і очікувати, які будуть критерії формування нових районних. По кількості населення… Ми ще не маємо чіткої позиції центру, і до цієї роботи ще не приступали», – сказав Цимбалюк у коментарі для ZAXID.NET 21 лютого.

Водночас голова Львівської ОДА зазначив, що щільність населення на Львівщині є достатньо високою, і що ця реформа, радше за все, стосуватиметься тих територій, де щільність населення є меншою.

«Якщо ми сьогодні в кожному районі маємо таку велику кількість чиновників, адміністрацій, інших районних підрозділів… Коли ми будемо бачити, скільки в районі має бути сільських громад, яка площа, яка територія, то, звичайно, будь-яке скорочення приносить користь, зменшення бюрократичного апарату. Головне, щоб це було на користь людям», – додав чиновник про майбутнє обрізання.

Скільки Янукович скоротить райцентрів Тернопільщини?

“Свободівці” Львівської облради жирують: збільшили фінансування на зарплату на 100 тисяч. У Кайди навчились? (опитування)